Напишете дума/думи за търсене

Защо мъжете губят интерес към жените още в началото

Всичко върви по мед и масло и изведнъж той изчезва яко дим.

Не, вината не е у него, а у вас. Вероятно вие сте причината той да загуби интерес точно когато започнете да си мислите, че срещите ви от време на време може да прераснат в сериозна връзка.

Изведнъж той започва да става студен и далечен, а вие се чудите какво, по дяволите, се е случило? Има няколко причини, поради които един мъж може да се отдръпне още в началото на отношенията.

1. Нямате самочувствие

Първото нещо, което кара мъжете да губят интерес, е, липсата на самочувствие у жената.

Това е нещо, което господата забелязват почти веднага. Освен това не им харесва, ако не знаете какво е най-доброто за вас и за начина, по който искате един мъж да се отнася към вас.

Мъжете обичат жени, които наистина уважават и почитат себе си.

Това е наистина много притегателно за силния пол.

Когато мъжът види, че на жената й липсва самоуважение, това го кара да загуби интерес.

2. Проектирате несигурността си върху него

Второто нещо, което кара мъжа да загуби интерес, са проекциите.

Ако не отделите време, за да разберете естеството на чувствата и емоциите си и да разберете откъде идват определени усещания, може да проектирате несигурност върху него от самото начало. Това създава бариера, заради която той наистина не може да ви усети.

Не се чувства безопасно да влезе в едни отношения, в които не вижда ясно очертанията на партньора си.

3. Имате нелекувани модели на поведение и неизяснени бивши отношения

Ако не сте се излекувани от минали отношения, с които не сте скъсали напълно или не сте сключили душевен мир, то тогава със сигурност мъжът ще си плюе на петите.

Въпреки харесването му на него не му се ще да си разбива главата във вашите стени и страхове.

Вие не може да видите това ясно, защото не сте изцелили или обработили тези минали преживявания. Това го кара да губи интерес, защото е загубена битка за него.

4. Имате склонност да обвинявате

Четвъртото нещо, което кара един мъж да губи интерес, е, когато той забележи, че имате склонност да обвинявате другите за собствените си грешки.

Ако имате склонност да казвате на партньора си, че той е виновен за начина, по който се развиват вашите отношения или заради начина, по който се чувствате, а това не е съвсем вярно, тогава не се чудете, ако един ден не получите покана за поредна среща.

5. Не го уважавате

Петото нещо, което кара мъжете да губят интерес, е когато не изпитвате уважение към него като човек и като към мъж.

Ако той забележи, че постоянно поставяте под съмнение неговите убежденията или чувства, със сигурност това няма да го накара да иска по-задълбочена връзка с вас.

6. Не се обичате

Тогава последното нещо, което кара един мъж да загуби интерес, е липсата на самолюбие. Ако той усети, че не се обичате достатъчно и не сте готови да направите нещо по този въпрос, не е негова отговорност да създаде пространство, в което да изпитвате любов към себе си.

Възможността първо да проявите любов към себе си и да работите върху това да да се обичате повече всеки ден означава, че няма да обвинявате, проектирате или използвате всички тези свои несигурности, за да атакувате мъжа или за да създавате драматизъм в потенциалната връзка, която се формира.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X