Напишете дума/думи за търсене

Овен - знакът на смелата душа

Овенът е огнена зодия, управлявана от Марс - планетата на страстта, притежава много интензивност.

Не се заблуждавайте от първото й място в зодиака, Овенът е всичко друго, но не и млад или наивен знак. Това, което всъщност представлява тази зодия, е създаването, началото на нещо ново, досущ като смела и вълнуваща енергия, проправяща си път напред.

Овенът обожава да е предводител. Хората, родени през неговия период, са лидери и инициатори в живота. Когато всички седят притихнали и несигурни какво да правят в дадена ситуация, Овенът винаги е първият, който ще скочи в дълбоките води.

Импулсивността е присъща за този знак. Понякога дързостта на един Овен може да му изиграе лоша шега.
Обикновено представителите на тази зодия са фрашкани с конкурентоспособност, но те са най-доброто оръжие, което може да имате във вашия екип.

Този огнен знак е свързан с движение, искрата на създаването и непрекъснатото действие. Понякога е твърде прям и може да отнеме известно време, за да размекнете сърцето на Овена.
След като го направите, той е лоялен и грижовен приятел. Овенът винаги ще се намеси, ако някой ви притеснява. Неговата свирепост не отстъпва пред неправдата.

Един от уроците, които този знак научава, е балансът между неговите действия и бездействие.

Много Овни имат чувството, че губят време, ако не правят нещо постоянно. Имат склонност да забравят, че човек от време на време има нужда от почивка.

Търпението е нещо, което не е особена силна черта на Овена. Той със сигурност не толерира закъсненията.

Неговата управляваща планета Марс също може да донесе някаква допълнителна агресия в поведението му, но и интензивна страст. Овенът е невероятно отдаден на това, което прави; той се занимава с неговите си дела и никой, и нищо не може да го спре, когато тръгне да преследва целите си.
Обикновено добри в организацията, Овните са страхотни в завършването на това, което започват.

Ако сте в отношения с Овен, не забравяйте да балансирате неговата мъжка и женска енергия. В даден момент може да е мекушав, в друг пък да е самоуверен и непреклонен към това, което иска от партньора си. Номерът е човекът до него да усети тази симпатична шизофрения.

Можете да очаквате честност от повечето Овни. Те не се свенят да споделят чувствата си и са много открити за живота си. Представителите от тази зодия са надеждни и трудолюбиви приятели, които винаги ще искате да са около вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X