Напишете дума/думи за търсене

Близнаци - знакът на любопитната душа

Близнаци е 3-тият астрологичен знак в зодиака, представен от символа на близнаците Кастор и Полукс от гръцката и римската митология.

Тази символика може да се разбере от няколко различни гледни точки. Някои хора виждат близнаците като универсалност, комуникация и преподаване, докато други могат да го тълкуват като липсващата им половинка.
Всичко зависи от това кой сте и как гледате на света.

Истински въздушен знак, Близнаци се управлява от Меркурий - планетата на общуването. Близнаците са известни с това, че са хора с бърза мисъл и остроумие.

Обикновено се заобикалят с много приятели и нямат нищо против дългите и протяжни разговори. Близнаците не обичат да остават сами.
Комуникацията е от решаващо значение за тях, но тя невинаги трябва да бъде вербална. Много Близнаци говорят чрез езика на тялото, изражението на лицето и тона на гласа си.
Те са големи фантазьори, обичат да си представят нещата, а не толкова да ги материализират. Това е нещо, което трябва да се научат да балансират.

Известен като един от най-любопитните знаци, неговите представители обичат да изследват, разбират и учат. Много Близнаци стават страхотни учители заради любовта си към изразяване и споделяне на идеи, както и журналисти.

Страхотни са на партита, защото са родени с осъзната социалност, но не искат непременно да са в центъра на вниманието. Някои Близнаци предпочитат разговорите на четири очи, за да опознаят събеседника си по-добре, докато други предпочитат откритостта на груповата дискусия.

Някои Близнаци може да почувстват, че част от тях липсва и ще се опитат да намерят тази друга половина чрез различни партньори, приятели или колеги. Това е урок, който много Близнаци трябва да научат - че самите те са достатъчни и няма нужда от друг човек, който да ги завърши.
Поради това дълбоко чувство на незавършеност и недостатъчност у тях, много Близнаци преминават през множество партньори, приятели, познати, за да намерят перфектното си съответствие. Сякаш се опитват да намерят своя енергиен близнак. Когато Близнаците допуснат някого до себе си, те са много лоялни, щедри и вълнуващи. Няма да сбъркате, ако отидете на пътешествие с някого от тази зодия.
Въпреки това Близнаците бързо се отегчават и се опитват постоянно да гонят вълната на интересните преживявания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X