Напишете дума/думи за търсене

Малки трикове за сближаване с партньора

Има тежки моменти за всяка връзка. Ще се учудите, но понякога отношенията имат нужда от нещо малко, за да получат доза хармония и усещане за близост. Хората често си казват, че щом любовта си е отишла, щом навикът се е настанил в дома им, няма какво да се направи и никога вече няма да е същото. Да, никога няма да е като в началото, но може да бъде друго и може дори да ви хареса повече.
Малки жестове и почти невидими решения могат да направят чудеса за връзката ви. Защо да не опитате още от днес?

Напишете му/й бележка
Спокойно, не говорим за любовни писма, за каквито вероятно нямате никакво вдъхновение. Говорим за бележка, оставена на хладилника или в джоба на сакото. Нещо смешно, нещо мило, нещо ваше. Чудесно би било да допишете например списъка за пазар с мисъл за любимия човек: нещо в духа на "да не забравиш да си купиш любимия шоколад :)".

Направете си тематична вечеря
Направете си вечер, която да ви напомня за минало хубаво изживяване. Да речем, били сте преди години в Испания и ви е било много влюбено и щастливо. Сгответе си заедно паеля, пуснете си Хулио Иглесиас и отворете албумите. Тематична вечеря може да си направите и с дестинация, до която мечтаете да отидете. Подгответе се за Португалия, Филипините или пък Австралия.

Създайте си мечта
Целенасочено си създайте обща мечта и нека е нещо, за което може веднага да пристъпите към първа крачка. Да речем, искате да си купите кемпер и да обикаляте България и Европа с него. Вземете един буркан, напишете на него „Кемпер“ и започнете да пускате пари веднага. Нека не ви изглежда детско и наивно. Това е една нова среща между вас двамата.

Поговорете за секс
Сигурно е последното, което ви хрумва или ви се иска, но е важно, защото сексът е най-бързият и сигурен начин да върнете близостта помежду си. Защо да говорите, вместо директно да пристъпите към действие ли? Защото секс правят и хора, които не знаят имената си, но за това говорят само хора, които са си истински близки. Проучете настроението на партньора си, попитайте го дали не иска да опитате заедно нещо ново. Ще видите, че този разговор е магически.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X