Напишете дума/думи за търсене

Когато мъж пренебрегва жена, той я учи как да живее без него

Спомняте ли си онази любовна отживелица, проповядваща постулата: „Дърпай се, така ще си по-интересна“?

Онази, която ни набиваха в главите майките ни, че колкото повече един човек е дистанциран и уж незаинтересован от нас, толкова сме по-обсебени от него.

Много мъже все още лъжливо вярват, че ако се държат така все едно не им пука за жената, това ще им даде резултатите, които искат. Че ако игнорират обекта си на желание, те ще я накарат да тича след тях. Че ще се влюби, дори ще се вманиачи и ще прави всичко за господина, за когото е отворила сърцето си. Някои мъже дори мислят, че ако се отнасят зле с половинката си, тя ще им даде още повече любов и внимание.

Е, много мъже забравят факта, че тези манипулативни техники биха сработили само при неопитни момичета, но никога на уверени жени.

Момчета, порасналата жена знае какво иска. Тя няма време за игрички. Ако сте готови да бъдете истински, да я обичате и да се отнасяте по правилния начин с нея, тя ще направи същото и за вас.
От друга страна, ако тя забележи, че не сте честни, че въртите хлапашки номера и не се отнасяте сериозно към нея - тя ще си тръгне на секундата, без да се обръща назад.

Защото тя знае, че когато наистина обичаш някого, не може просто
да го игнорираш. Когато обичаш някого, не може да въздържаш любовта си и привързаността си. Истинската жена обича да бъде
обичана, ценена и обсипана с внимание през цялото време. Тя иска да е сигурна, че ще й пазите гърба и че тя може да разчита на вас винаги. Ако не й дадете това, от което има нужда, тя ще ви напусне.
Толкова е просто.

Много мъже смятат, че в една връзка най-добре е да не разкриват своите истински чувства към партньора си. Те забравят, че основата на всяка успешната връзка е откровеността. И уверените и силни жени ценят честността повече от всичко. Те знаят, че никога не могат да имат истинска интимност с нечестен партньор. Искат любимият им да бъде наистина отворен, искрен и уязвим с нея. Тези жени искат да познават дълбочината на душата му.

Така че, мъже, ако искате да имате истинска жена до себе си, изключете вашия мобилен телефон, когато сте с нея, и се фокусирайте само върху любимата си. Бъдете грижовни, любвеобилни и внимателни. И винаги, винаги се отнасяйте с половинката си с уважение.

Само ако се отнасяте с нея подобаващо, тя може да се влюби във вас и да ви възнагради с още повече любов и обич. А това може да бъде начало на прекрасни отношения, основани на доверие, любов и честност.

Само като я обичате по правилния начин, тя ще ви отговори с още повече любов и привързаност. Защото една жена удвоява всичко, което й се дава. Така че не я баламосвайте, ако искате тя да остане в гживота ви.


Що е то сологамия и има ли бъдеще?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X