Напишете дума/думи за търсене

Защо трудните и доминиращи жени са най-добрите

Срещали ли сте някога тези трудни, уверени, независими жени, които се държат така все едно превъзхождат всички останали и които като че ли мразят мъжете?

Силните, уверени, доминиращи жени са безценни. Може да изглеждат страшни и лашещи, но това е само докато не ги опознаете.

1. Те са лоялни и зрели

В началото може господата да се поозорят малко с тях, защото тези жени имат високи стандарти и чувство за морал. Но когато са с някого, когото обичат, те винаги са до него, независимо от обстоятелствата. Те подхождат разумно към проблемите и са готови да направят всичко по силите си за любимия. Може да сте спокойни, че тези жени не си играят със сърцата на хората, защото безразсъдният флирт и честата смяна на партньори не са нещо, което ги интересува.

2. Разговорът с тях винаги е смислен

Жените, които са доминиращи, които с удоволствие поемат лидерството са интелигентни, остроумни и проницателни. Те не се интересуват от плитки разговори. Искат да предизвикат и да бъдат предизвикани. Желаят да обсъждат противоречиви теми и обичат да разширят своя хоризонт.
Ако се срещате с такава жена, трябва да сте готови за напрегнати и задълбочени разговори с нея. Забравете за обсъждане на времето или за цената на доматите.

3. Те са откровени

Тези жени не се страхуват да споделят своите желания и нужди. Те
не се страхуват да ви кажат какво ги ядосва и никога няма
да се поколебаят да ви кажат върху какво трябва да поработите, независимо дали е черта от характера или физическа форма.

Те знаят, че не са срамежливи по природа и че не всеки мъж може да се справи с начина им на живот. Но ако сте влюбени в този тип жена,
трябва да сте готови за нейната откровеност. Тя ще ви каже как се чувства и как иска да се отнасяте с нея. Не понася да си играе на игрички в романтичните отношения.

4. Винаги ще ви измъкне от положение

Самодостатъчната и уверена жена няма да остане на парти, което е
абсолютно отегчително. Разчитайте на нея, за да ви измъкне от среща, която не в е по вкуса.
Тя умее да решава проблемите по доста хумористичен начин. Кажете сега, че това не е привлекателна черта.

5. Те се борят за това, в което вярват

Доминиращите и уверени жени твърдо се борят за това, в което вярват, и не се страхуват да споделят мнението си, дори ако то е различно от останалата част от групата. Тези жени са смели и пламенни; не само те се борят за това, в което те вярват, но те също се борят за своята цялост, за мечтите си, и за хората, за които ги е грижа. Дори когато не е тяхна борбата, те ще бъде там, за да ви помогне да сбъднете фантазиите си.

6. Те действат

Тези жени знаят какво искат и са готови за всички предизвикателства,
които животът може да изпречи на пътя им.
Те са наясно, че живеят в мъжки свят. Независимо от това тя успява да получи каквото иска от живота. Тя не приема „не” за отговор.

7. Те са страстни

Независимите, силни жени понякога може да изглеждат сковани и да създават впечатление, че не могат да се отпуснат дори за секунда, но това е техният щит от света. Те искат уютна вечер с
бутилка вино и много романтика.
Ще се изненадате колко много искат да се гушкат и колко пламенни и
страстни са в леглото. Пардон, не само в леглото, във всичко, което те правят. Ентусиазмът им е пристрастяващ! Те обръщат света с главата надолу и вибрират осезаемо, където и да отидат.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X