Напишете дума/думи за търсене

Петте черти на силните хора

Случвало ли ви се е понякога някой да ви обясни, че сте толкова силни, че чак се плаши от вас?

А оставяте ли у хората при първата ви среща впечатление за груб или горделив човек?

Хората често грешат вас и не виждат зад привидно силната ви фасада една невероятно щедра и сърдечна персона, каквато сте.

Кои са 5-те черти на силните хора, които може да изглеждат плашещи за околните?

1. Не ви харесват безсмислените разговори

Вие сте наясно с вашите приоритети и предпочитате да се ангажирате само със сериозни и смислени разговори. За вас разговорите за времето, за нови обувки и дрехи са, меко казано, загуба на време. Интелектуалните и емоционалните дискусии са храната за вашия мозък.

2. Намирате повече възможности за успех

Имате силна воля и се фокусирате върху целите си. Вашата способност да излизате от трудни ситуации предизвиква ревност у другите. Не сома че успявате да постигнете успех след препятствията, но мотивирате околните да дадат най-доброто от себе си.

3. Не толерирате съзнателното невежество

Вие сте човек, който не само че има адекватна преценка за себе си, но и сте наясно какво се случва около вас. Намирате за изключително дразнещо, когато някой се изказва неподготвен. Вярвате, че мнението на всеки трябва да е базирано на добра информираност и да се защитава с прилични аргументи. Ако на някого му е трудно да озапти своето невежество, то тогава ще му е невъзможно да комуникира с вас.

4. Фокусирате се върху решенията, а не върху проблемите

За вас няма извинения и не приемате и тези на околните, когато трябва някакъв проблем да бъде решен. Затова нерядко се натъквате на хора, които не ви харесват, защото ги карате да излизат от зоната си на комфорт.

5. Винаги държите на думата си

Вие сте прям, откровен и честен. За вас е под достойнството да пристъпите дадената дума. Ако не сте в състояние да помогнете на някого, винаги му отказвате в лицето – качество, което другите намират за арогантност. Тази ваша откровеност невинаги ви печели приятели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X