Напишете дума/думи за търсене

Как да отслабваме, ако нямаме достъп до фитнес

Социалната изолация и прекалената консумация на храна със сигурност позакръгли телесата на повечето от нас. Как да поддържаме форма, ако нямаме достъп до спортна зала или заден двор, в който да тренираме?

Яжте морски дарове вместо месо
Има дори цяло движение - пескатарианство, при което хората заменят месото с морски дарове. Заменете пилешко, говеждо и свинско с морски дарове, докато сте неособено физически активни.

Заменете напитките с пресни сокове и кокосово мляко
Това е един от най-вкусните начини да отслабнете, докато сте под карантина. Заменете безалкохолните напитки или алкохол с пресен сок и веднага ще забележите разлика. Ако искате този метод да бъде възможно най-ефективен, трябва да следвате нашите съвети:

• Консумирайте пресен сок с пулпата
• Пийте чаша сок 20 мин преди хранене. По този начин може да намалите глада, а тялото ви все пак ще получи необходимите витамини.
• Опитайте необичайни сокове, приготвени с магданоз, краставици и зеленчуци (но стойте настрана от кориандър и босилек - те усилват глада). Но не прекалявайте, храносмилателната система се нуждае от време, за да свикне с тези продукти.
• Експериментирайте с подправки. Ако добавите малко канела или черен пипер, това не само ще засили метаболизма, но и ще направи вашето меню по-разнообразно.
• Не пийте сокове в опаковки и кутии, заменете ги с алтернативи като кокосово мляко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X