Напишете дума/думи за търсене

Какво яде Гуинет Полтроу, за да изглежда перфектно

Актрисата, която е на 47 години и изглежда великолепно, има специфичен режим на хранене. За нейното добро здраве и отлична фигура се грижат специалисти, които изготвят за звездата специален режим в онези периоди, когато трябва спешно да свали някой и друг килограм. Това обаче рядко се налага, защото тя през цялото време консумира храна и напитки много внимателно и разумно.

Гуинет спазва няколко правила, които не са нещо ново и нечувано, но тайната е, че тя не ги нарушава абсолютно никога. Нейният организъм толкова е свикнал с този начин на хранене, че тя не изпитва никакви трудности да го спазва.
При ставане сутрин Гуинет изпива по една чаша вода с лимон. След това не се храни поне до 10 сутринта. Така успява да фаства около 12 часа всеки ден – отличен начин да поддържа фигурата си и не особено труден.
След 10 ч. актрисата пие смути от ядково мляко и горски плодове с някакви фибри – овесени ядки, семена от чиа или нещо друго. Смутито й не е подсладено допълнително, освен от плодовата захар от плодовете.

Малко преди обяд тя изпива още една чаша вода с лимон или чай с лимон.

Обядът е лек – риба със зеленчуци или бяло месо със салата. Към основното тя обича да добавя и супа, най-често зеленчукова, но никога десерт.

"Десертът“ идва като следобедна закуска и е под формата на ядки.

Малко преди вечеря обича да хапва диня или друг плод с високо съдържание на вода и ниско на захар.

Вечерята отново е лека – пица със зеленчуков блат, пълнозърнести спагети или пържоли без сланина на скара.

Преди лягане актрисата пие третата чаша с лимон за деня.

Когато си позволява по-вредни храни, те са максимум сладолед или парче торта. Обича да пие бяло вино и никога не прекалява с него. В менюто й присъства много зехтин, зелени подправки и зеленчуци под всякаква форма.

Дори да вземете някои елементи от тази „диета“, няма да сбъркате. Пиенето на вода с лимон има широко известните си предимства, а фастът всеки ден доказано въздейства върху отслабването.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X