Напишете дума/думи за търсене

Сокът от тези 3 съставки забързва отслабването

Диетата за отслабване е нещо индивидуално и вероятно, ако спазвате такава, или просто някакъв по-лек хранителен режим, вие сте се уверили, че страничните помощници са не по-малко важни. Ходенето пеша например, изкачването на стълби, пиенето на много вода и чайове и т.н.

Що се отнася до загубата на тегло, информацията е наистина обемна. Ако пък сега започвате с идеята за отслабването, но търсите нещо наистина дълготрайно и устойчиво, трябва да знаете, че няма пряк път. Но спокойно, не е нужно да следвате строг диетичен план и да имате тренировки с висока интензивност от първия ден. Може да започнете бавно и да отделите време, за да проучите тялото си и степента, в която можете да го натоварвате.

За здравословната диета за отслабване ключът е балансът. Трябва да приемате достатъчно протеини, фибри и дори мазнини. Протеинът ви засища, а също и регулира хормона на глада, което ви кара да мислите по-малко за храна. Фибрите отнемат най-дълго време за храносмилане. Ето защо те също създават усещане за ситост. Ако имате излишни килограми, естествено бихте се пазили от мазна и сладка храна. И сигурно се чудите каква роля играят мазнините при отслабването. Мазнините са добри и лоши. Добрите мазнини са от съществено значение за много функции на организма, най-вече за изграждането на тъкани. Лошите мазнини се намират в цялата преработена храна и в храната с трансмазнини. Те са натоварени с празни калории и не дават нищо полезно за тялото ви, но се натрупват като мазнини в него. Добрите източници на мазнини като сирене, авокадо и зехтин са пълни с хранителни вещества, които помагат да се заситите и също така имат здравословнти свойства за вас.
Знаете също така, че сладките газирани напитки и пакетираните плодови сокове са пълни със захар. Изключено е да ги консумирате, ако искате да отслабнете, а и ако държите да водите здравословен начин на живот.
Направете си сок у дома. Предлагаме ви рецепта, която има почти чудодеен характер.

Този сок е с ниско съдържание на калории и пълен с естествени аромати. Звездите в него са портокалът, джинджифилът и морковът. Морковът повишава секрецията на жлъчка, което помага при свалянето на излишни килограми. Портокаловият сок е с ниско съдържание на калории и има нулеви мазнини, а джинджифилът, от своя страна, е добър за храносмилането. Знаете, че здравословното храносмилане е ключово за отслабването.

Портокал
Този вкусен плод е зареден с витамини, хранителни вещества и основни минерали. Заради високото си съдържание на витамин С повишава имунитета и предпазва от настинка, грип и други сезонни заболявания. Този плод е нискокалоричен и има нулеви мазнини. Това прави портокала отличен вариант за управление на теглото. Освен това е богат на фибри, което ви кара да се чувствате по-сити за по-дълго време, намалявайки нежелания апетит.

Морков
С ниско съдържание на калории и въглехидрати, морковите могат да бъдат отличен вариант за отслабване. Морковът е богат източник на фибри, който насърчава храносмилането и ви поддържа по-сити за дълго време. Той е добър източник на антиоксиданти и бета каротин, който също помага за укрепване на имунитетната ни система.

Джинджифил
Джинджифилът отдавна е признат като вълшебна субстанция. Той има няколко ползи за здравето - от загуба на тегло до понижаване на холестерола. Според книгата Healing Foods джинджифилът има обезболяващи, седативни, антипиретични и антибактериални ефекти, както и антиоксидантни свойства.

Сок от портокал, морков и джинджифил
Необходими съставки:

2 моркова (обелени и нарязани на половинки)
2 чаени лъжички джинджифил
500 мл прясно изцеден портокалов сок

1. В блендер пасирайте морковите и джинджифила.

2. Добавете портокаловия сок към сместа и пасирайте отново до гладкост.

Пийте този сок рано сутрин за най-добри резултати.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X