Напишете дума/думи за търсене

Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти

Те са фитнес инструктори, модели, нутриционисти. И всички изглеждат брилянтно. Те са ежедневното вдъхновение на множество жени, а днес сме събрали техните основни съвети за това как да държим килограмите под контрол.

Бъдете в крак с най-новото в науката за храненето
Четете и се информирайте, а след това взимайте самостоятелни решения за своите начини. Аз правя периодично гладуване (фаст), като не ям поне по 12 часа (например от 8 до 8 ч.) всеки ден, а два пъти седмично увеличавам часовете на 18, като сутрин, преди хранене, правя тренировка. Постигнах голяма промяна в телесните си мазнини - не веднага, а за около 3 до 4 седмици.

Чалин Джонсън, фитнес треньор на знаменитости и един от най-продаваните автори на New York Times

Растителната диета работи за мен
Не броя калории и не ям в планирано време; вместо това слушам тялото си и ям натурални храни като ядки, плодове, зеленчуци и меса. Ако ядете главно такива храни, които са полезни за вас, с течение на времето това ще доведе до по-ниски нива на телесни мазнини.

Натали Джил, фитнес инструктор на знаменитости и създател на 7 Day Jump Start™

Спете достатъчно
Получаването на солидни осем часа сън на нощ не само ви помага да се чувствате отлично, но и е от ключово значение за отслабването. Проучванията показват, че умората може да доведе до ядене на по-големи порции, желание за високо съдържание на въглехидрати и закуска късно през нощта. Още по-лошото е, че липсата на сън влияе на хормоните лептин и грелин, които сигнализират на мозъка ви, когато сте гладни и когато сте доволни, което води до повишен апетит. Направете така, че да спите достатъчно и качествено всяка нощ. 

Демпси Маркс, йога инструктор и личен треньор

Носете си храна
За мен е навик да си нося храна, приготвена вкъщи, където и да ходя. Аз лично ям пет до шест добре порционирани ястия всеки ден. Във всяко хранене има някакъв вид протеин заедно с много зеленчуци и фибри, както и сложни въглехидрати, които да гарантират, че имам трайна енергия през целия си ден, здравословни мазнини като кокосово масло и авокадо и умерено количество плодове.

Ана Делиа ДеИтурондо, фитнес модел

Първото нещо сутринта – раздвижете се

Аманда Ръсел
Аманда Ръсел

Открих, че прекарването само на няколко минути сутрин в правене на разтягания и активни движения е един от най-добрите начини буквално да събудите тялото си. Това задвижва вашата енергия, кръвта и метаболизма. Аз лично всяка сутрин изпълнявам четириминутната си програма за енергизиране.

Аманда Ръсел, сертифициран личен треньор и фитнес инструктор в YouTube

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X