Напишете дума/думи за търсене

Какво емоционално отслабва жената и какво я изпълва в една връзка

Ако една жена види действията на партньора си, чуе неговите думи под формата на комплименти, усети щедростта му с подаръци и приятни изненади и почувства, че той е искрен в емоциите си към нея, тогава тя ще бъде щастлива и пълна с енергия и сила. Тогава тя ще може да сподели тази мощ, своята любов и нежност с човека до нея и с целия свят. Благодарение на хармоничната си и плътна връзка, тя може да се развива още по-добре професионално, да расте и да създава.

Жената е изпълнена емоционално, когато как мъжът я възприема и я обича заради това, което е. С всичките й предимства и качества, както и с всичките й недостатъци и минуси.

Тоест, когато една жена може да бъде себе си, естествена, жизнена и същевременно да почувства красива и желана от партньора си - това е може би най-доброто, което една жена може да почувства до любимия си мъж.

Но какво отслабва емоцията на жената в интимните отношения?

Най-простичко казано - това е несигурността и когато е принудена да играе някаква роля, да бъде постоянно в „образ“, а не самата себе си. Когато мъжът не може да реши какви са чувствата му към нея и тя е принудена да чака неговата „присъда“, да стои на пауза през цялото това време, без да е наясно какво трябва да очаква от утрешния ден.

Или комплексарщината, лишена от сила, когато мъжът „извайва“ идеала си за жена и постоянно вкарва партньорката си в някаква определена рамка, упражнявайки контрол, проявявайки неоправданата ревност или дори известна агресия, като ги замаскирана като грижа за нея.

Така че, скъпи мои жени, бъдете внимателни и винаги, винаги, въпреки всичко, обичайте, ценете и уважавайте себе си, защото вие сте центърът на живота. Запомнете това.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X