Напишете дума/думи за търсене

Коя женска лудост привлича мъжа според зодията му

Думата „луд“ не е най-удобната за употреба, често е проблематично нейното разчитане. Това определение може да накара хората да се чувстват маргинализирани и да допринесе за липсата на разбиране, с което се сблъскват много хора с психични заболявания.

Често, когато се използва думата „луд”, не става въпрос за неуважение към хората с психични заболявания, а за определение на „ненормално добър“ в дадено нещо, независимо дали е в рисуване, или човекът е луд по музиката на дадена банда.

Понякога луд просто означава да си силно ентусиазиран, страстно развълнуван, да си лудо влюбен.

Кои лудости привличат мъжете като мухи на мед според зодията на жената?

Овен

Мъжът Овен обича суперконкурентните жени. Ако дамата на сърцето му даде всичко от себе си във всякакъв вид състезание, тя е неговият вид жена. Тя може да се разстрои, ако не спечели, но той ще намери нейния състезателен дух за тотално привлекателен.

Телец

Мъжете Телец обичат жените, които са много грижовни. Ако се научат да правят тестени изделия от нулата, тогава мъжът Телец ще е омагьосан. Ако може да измайстори всяка рецепта на Джулия Чайлд, а мъжът Телец е нейният официален дегустатор, той е на седмото небе.

Близнаци

Близнаците обичат да говорят, така че ако мъж от тази зодия намери жена, която е брутално добра в общуването, тогава той със сигурност ще хлътне до уши. Той търси жена, която да притежава остроумност, която да си личи в нейните съобщения до него, обаждания, никога да не бяга от здравословния спор. Той обича добър словесен спаринг, тъй като той самият има черен колан в тази дисциплина.

Рак

Мъжете Рак обичат жени, които са интуитивни, съпричастни и страшно добри в изразяването на емоциите си.

Лъв
Мъжете от тази зодия обичат жени, които са луди по грим, бижута и всичко, което хваща окото. Те имат нужда от дами, които привличат визуално внимание към себе си и партньорите си.

Дева

Мъжете Дева обичат жени, които са луди по факти и знания. Ако тя знае и най-дребните факти за дадено нещо, господинът от този знак ще я намери за неустоима.

Везни

Мъжът Везни обича жена, която е луда по партита.
Такава, която може да направи всяко парти да изглежда грандиозно само с присъствието й.

Скорпион

Мъжът Скорпион обича жена, която е секси и обожава секса.
Той обича да бъде с някого, който е толкова страстен, интензивен и сексуален, колкото е и той.

Стрелец

Мъжете Стрелци обичат жени, които са готови да отидат в чужда страна без много да му мислят.
Тя не иска или има нужда от къща в предградията; тя е повече от щастлива да вижда пътува из света.

Козирог
Мъжете Козирози обичат жената да е отговорна. Да е наясно за какво е изхарчена всяка стотинка, да има перфектно съзнание за правилните неща.

Водолей
Мъжете Водолей обичат жена, която е индивидуалист и притежава експресивна личност. Тя не се облича и не подражава на никого. Тя е уникална.

Риби
Мъжете Риби обичат жени, които вдъхновяват креативността.
Те са музите, които не просто вдъхновяват другите да действат, пишат или рисуват, но също така да изразяват себе си чрез изкуството.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X