Напишете дума/думи за търсене

Знаци, които показват, че мъжът е емоционална развалина

Целта на запознанствата не е да се намери някой, който няма никакви проблеми, а по-скоро да се намери някой, който няма сериозни емоционални проблеми, нали?

Разбира се, това не означава, че има нещо задължително лошо в човек с емоционални неразбории. Но истината е, че индивиди, които са небалансирани душевно, е по-добре първо да решат този дисбаланс и тогава да започват връзка.

Ако търсите трайни отношения, ето как да правите разлика между хората, които имат рутинни, ежедневни проблеми, и тези, които имат интензивни, емоционални такива.

1. Виждате червени знамена през първите няколко седмици от запознанството

В началото на връзката всеки се представя в най-добрата си светлина. Поради тази причина рядко виждаме някакви големи червени знамена през първия месец.
Ако забележите подобни признаци през първите няколко седмици, е справедливо да предположим, че сте започнали да се срещате с някого, който има значителни, дълготрайни емоционални проблеми.

2. Семейство или приятели забелязват лошото поведение на кавалера ви

Ако излизате с някого, който има редица проблеми - изблици на ревност, намек за несигурност или ви кара да се защитавате за всяко ваше решение или действие, то със сигурност вашето обкръжение няма как да не забележи това, нищо че вие имате още влюбени капаци върху очите.
Разбира се, всички имаме недостатъци, но не всички обаче имаме сериозни емоционални проблеми.

Ако някой от близките ви посочи нещо обезпокоително в партньора ви и имате доверие на този приятел или член на семейството, който съобщава за това, справедливо е да се каже, че кавалерът ви вероятно има някои емоционални проблеми, които могат сериозно да попречат на добрите отношения.

3. Интензивността на негативните му чувства са твърде силни

Напълно нормално е да проявявате малко гняв или разочарование от време на време, когато се срещате с някого. И все пак понякога излизате на среща и реакцията на партньора ви удря като товарен влак.
Ако той се ядосва твърде агресивно или изразява твърде буйно разочарованието си от нещо, бъдете много внимателни. Има голяма вероятност той да има сериозни емоционални проблеми.

4. Мислите за притеснителните черти от характера на партньора си, преди да заспите или когато за първи път се събудите

Ако се събудите сутрин и първата ви мисъл е за разстройващите изводи, които сте направили, или обмисляте неща, които той е направил, шансовете са, че инстинктът ви изпраща ясно съобщение, че този човек може да има сериозни емоционални проблеми, са гигантски.

Ако лежите в леглото и се опитвате да заспите, но продължавате да мислите за нещо, което разстройва вашата връзка, това е знак, че партньорът ви предизвиква истинско безпокойство във вас и че този човек може да има емоционални проблеми, които пречат на способността ви да се отпуснете и да се чувствате добре за бъдещето на връзката си.

Ако тези знаци са налице, той не е вашият човек

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X