Напишете дума/думи за търсене

Ако тези знаци са налице, той не е твоят човек

Срещнали сте добър мъж, може би. Той е нормален, приятен, привлекателен, не е глупав, образован и отговорен.

Целият пакет, който той предлага, ни устройва. Така казват и другите. И така си казваме на себе си. Давате си зелена светлина да изграждате отношения.
И тогава, ей така изведнъж, нищо добро не излиза от връзката. Не се вписвате заедно и нещата са напът да отидат твърде далеч.
Преди да е станало достатъчно късно, има признаци, които показват от самото начало, че това не е вашият човек.

- Той не разбира вашите шеги. Не вижда смешното там, където го виждате вие. Ако се смее, това е от учтивост.

- Той винаги говори не на място. Неговите сравнения и примери обикновено са тотално различни от темата, която дискутирате. Той не разбира за какво говорите и на каква вълна сте настроени. Въпреки че искрено подхваща разговора.

- Миризмата на този човек ви отблъсква - леко, съвсем малко. Не че лоша, просто не ви допада. Хората често подаряваме на такъв индивид одеколони и парфюми, като подсъзнателно се опитваме да „прекъснем“ естествената му миризма...

- Винаги ви се струва, че този човек е някак погрешно облечен. Може би, ако имаше други дрехи, той щеше да бъде по-привлекателен? Може би се нуждае от различна прическа?...

- Той не ви липсва. Може да бъде полезен, необходим, удобен, но нямате емоционално влечение към него.

Ако се разпознаете в някои от тези признаци, по-добре спрете да му пращате смесени сигнали, да му пишете ненужни любовни съобщения и прочее. Нищо няма да излезе от тази връзка.
Може да общувате, да работите заедно, може да бъдете във възможно най-добрите отношения, но да живеете заедно или да сте заедно дълго време, е невъзможно. В крайна сметка ще възникне раздразнение и конфликт. Или трябва да си наложите да издържите и да убедите себе си, че всичко е наред, но това е нещастна връзка.

По-добре се отнемете от ситуацията, оставете неподходящия за вас човек да си отиде. Дори и околните да твърдят, че идеален за нас, но другите не могат да живеят и да чувстват вместо нас.

Какво трябва да прави правилният за нас мъж

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X