Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите пози за секс, ако жената е по-едра от мъжа

Всички ще се съгласим, че сексът е страхотно изобретение на природата, нали? Било то случайна среща с непознат или интимна размяна на ласки с вашия дългогодишен романтичен партньор, оргазмът е оргазъм.

Един от ключовете за постигане на най-добрата плътска кулминация са секс позите, които ви карат да се чувствате напълно комфортно в собствената си кожа.

Това невинаги е лесно, особено когато сте изключително висока жена или сте по-тежка от партньора си.
Чували сме приказката, че в леглото ръстът няма значение, но със сигурност понякога височината и теглото имат отношение към способността ви да правите възможно най-добрия секс. Така че, ако сте жена, която е по-висока или по-едра от любовника си, опитайте една от тези изпитани и одобрени секс пози.

1. Пеперуда

Понякога да бъдеш зашеметяващо висока жена, може да означава крака, които не свършват. Но когато сте твърде високи, понякога краката могат да попречат по време на секс, особено ако правите секс с мъж, който е малко по-нисък от вас.

Пеперудата е секс поза, която е свързана с използването на дългите крака във ваша полза.

За да го направите, легнете по гръб в края на леглото, така че бедрата ви да са на ръба на кревата. След това сложете краката си върху раменете на партньора си. Той ще може да използва краката ви като лост, с който може да ви върти, когато му скимне, за да изпитате оргазми, заради си струва да умрете.

2. Каубойски шпагат

Седнете върху него, обърнати към лицето му. Вместо да сгъвате колене зад себе си, опитайте се колкото се може по-широко да разпънете краката си от двете страни на торса му. Все едно правите шпагат. Колкото по-широко отворите краката настрани, толкова по-дълбоко ще бъде проникването, а по-дълбокото проникване означава по-добър, по-удовлетворяващ секс.

3. Преобразена мисионерска позиция
Ако сте по-едро момиче или по-сочна жена, може да правите секс, който е абсолютно умопомрачителен, въпреки проклетите килограми.

Докато мисионерската позиция може да изглежда скучна, ако я модифицирате, като сложите възглавница под бедрата си, ще се изненадате как тя може да засили трептението и да изведе сексуалния ви живот на съвсем ново ниво.

4. Задна прашка

Независимо от ръста и килограмите ви, тази поза е идеална.
Ако се срамувате от прекалено големия си корем, с тази позиция той ще остане далече от погледите на партньора ви. След като сте оставили притеснението за това, ще може да изживеете оргазма си, без да отделите нито един миг дали той вижда как шкембето ви се тресе.

5. Каубойка на върха

Ако искате да имате силен оргазъм и да се чувствате красиви, докато го изживявате, вкарайте в себе си само върха на пениса, облегнете се назад и хванете глезените на мъжа. Това не само измества ъгъла на вашия клитор, така че да е по-точно в съответствие с неговия член, но и ще направи вашето и без това невероятно тяло да изглежда още по-зрелищно.

Защо мъжете предпочитат секса с по-възрастни жени

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X