Напишете дума/думи за търсене

Как да определим дали сексуалното напрежение е взаимно

Ключът към това да знаете какви стъпки да предприемете за материализирането на плътските ви фантазии, е да разберете дали човекът, към когото изпитвате сексуално напрежение, се чувства по същия начин.

Първо, бъдете брутално честни със себе си и преценете дали той наистина ви изпраща текстови съобщения повече, отколкото преди, или просто отговаря на това, което му пишете? Неудобно ли се усеща, когато двамата разговаряте, или около вас няма други хора? Езикът на тялото му отразява ли, че се интересува от сближаване? Опитайте се да бъдете обективни, а не търсете само признаците, които ви харесват.

Второ, запитайте се дали е такъв с останалите жени?
Може да имате истинско сексуално напрежение с някого, но ако той прави същите неща с много други хора, може да е най-обикновен плейбой, който знае как да усили напрежението за собствена изгода. Той просто може да е изпечен флиртаджия.

Трето, попитайте за мнение доверен приятел.
Това върши чудесна работа, ако вашият приятел познава и двамата добре или е видял вашето сексуално напрежение в действие. Разберете дали и той вижда това, което и вие, или всичко е в главата ви.

И накрая, направете още една стъпка, за да видите дали той ще ви отвърне.

Това е рисковано, но ако сте преминали през първите три стъпки и изглежда, че сексуалното напрежение е взаимно, опитайте да преминете малко по-напред. Ако обикновено слагате уж неволно ръката си върху неговата, сега се опитайте да подпрете главата си на рамото му или задръжте ръката си за по-дълго време. Отдалечава ли се или се навежда към вас и дали не отдръпва ръката си като попарен?

Ако обикновено си разменяте съобщения няколко пъти на ден, опитайте да му се обадите с видеоразговор по вайбър. Вдига ли? Гледа ли право в камерата и показва ли лицето си напълно? Ако отговорът е „да”, той отвръща на влечението ви.

Как да се справим със сексуалното напрежение

След като установите, че ситуацията със сексуално напрежение е реална, трябва да разберете как да се справите с нея. Това, което трябва да правите, явно варира в зависимост от това дали искате сексуалното напрежение да напредне или не.

Например, ако имате сексуално напрежение към съпруга на приятелката си, е време да го хванете в зародиш. Хората имаме повече контрол над това как се чувстваме и действаме, отколкото си мислим. Имаме способността да успокояваме сексуалното напрежение и да смажем, когато се наложи.

Ето няколко неща, които може да направите, за да прекратите или да намалите до минимум сексуалното напрежение, което не е здравословно за вас.

- Избягвайте човека.

- Ако не може да направите това, тогава направете всичко възможно, за да спрете подхранвате сексуалното напрежение. Спрете да флиртувате, спрете да го гледате в очите, спрете да пишете съобщения.

- Активно пренасочвайте мислите си, когато те се лутат към секси или романтични мисли. Може да помислите за човека, който би могъл да бъде наранен, ако продължите да храните това сексуално напрежение. Фокусирайте се върху усещането за вина или тъгата от загубата на приятелство или връзка.

- Говорете директно с човека, с когото имате сексуално напрежение, и постигнете съгласие да го премахнете и се съсредоточете върху това защо е важно да спрете да флиртувате.

Ако сте в противоположната позиция и химията, която чувствате, е нещо добро, което може да се превърне в наистина страхотно нещо, тогава е време да продължите напред.

Ето няколко стъпки за превръщане на сексуалното напрежение в истинска, романтична връзка:

Първо, определете какво искате.
Задайте си въпроса дали наистина искате да превърнете сексуалното си напрежение в пълноценна връзка.
Разберете какво искате и какво е практично.

Второ, помислете какво наистина свързва двама ви.

Когато изпитвате това интензивно сексуално напрежение, какъв е катализаторът? Дали това е остроумна закачка, физическа връзка, взаимно чувство за хумор или нещо друго?

Трето, направете повече от това, което работи!

Вижте как ще отговорите и двамата. Реципрочни ли са реакциите ви? Обектът ви на желание отстъпва ли? Чувствате ли се странно или се усещате комфортно? Ако изглежда, че интензивността се натрупва и вие просто се приближавате все повече и повече към свързване, значи сте на правилен път.

Накрая говорете и се свържете.

Понякога говорим за чувствата си до степен, в която „магията“ се губи, но има сладки, секси и флиртуващи начини да говорим за това накъде вървят нещата и какво искате.

Не пресолявайте манджата. Представете си себе си в романтична комедия и помислете как един филмов герой би казал на някого, че го харесва, или че е умирал от желание да целуне човека, в когото е влюбен.

Погледнете в очите му, бъдете честни и се усмихнете. След цялото това време, изграждащо вашето сексуално напрежение, може би сте само на няколко минути от най-голямата физическа връзка в живота си.

Какво да правим, ако изпитваме сексуално напрежение в офиса?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X