Напишете дума/думи за търсене

Какво да направим, за да ни помогне Вселената със сбъдването на мечтите

Едва ли някой все още вярва, че има нещо безплатно на този свят.

Винаги даваме нещо от себе си и харчим определени ресурси, нашата енергия, за да постигнем нещо. И животът ни също си има цена.
Ние го плащаме чрез стареене, загуба на сила и здраве.
Въпреки това може да направим справедлива сделка.
Как?

Всичко, което трябва да направим, е да кажем или напишем какво ще правим, ако получим това, което искаме, и получим това, от което се нуждаем. Основното нещо е да спазим обещанието.

Ако всичко в живота ви е в мрачни окраски, няма разрешение за проблемите ви и усилията ви не водят до нищо, ако са изпробвани всички средства, сключете сделка с Висшите сили, с Вселената.

Проповедникът Уорън Уотълс разпръсква веруюто си сред своите енориаши още преди сто години, че желанието е сделка. Хубава, честна сделка. Договор, сключен с Вселената, като честно изпълнявате своята част от него.

Кажете или напишете какво ще правите, ако получите това, което искате; ако се измъкнете от неприятности и вземете това, от което се нуждаете.
Какво ще дадете или как ще се отплатите за спасението, което сте получили?

Тук трябва да осъзнаете как оценявате решението на проблема. Какво сте готови да дадете или направите? Да купите евтина вещ или да дарите голяма сума пари?
Ще разберете каква цена сте готови да платите в тази трансакция.

Може да обещаете да помогнете на някого, който се нуждае от вашата помощ. Може да обещаете да вземете куче от приют и да се грижите за него до края на дните му. Вие решавате.

И тогава може да получите спасение и изпълнение на желанието, което имате. По мистериозни и неочаквани начини може дори да не разберете, че това е помощ отгоре.

Изпълнете задълженията си. Направете честно и докрай това, което сте написали. Ще видите колко е трудно да спазите обещанието на фона на лесно даденото обещание.

Ако се опитате да кривнете от дадената дума, която сте дали пред Вселената, не е изключено да се окажете в незавидно положение. И след време ще ви се наложи отново да поискате помощ отгоре.
Но тогава не се изненадвайте, че помощта не идва, че проблемът не е решен, че желанието не е изпълнено.

Ако честно изпълните обещанието, то обещаното ще бъде наистина ценно, а вие ще се издигнете до нов етап на развитие. Ще се появят нови възможности. Разбира се, не е изключено, да се появят и нови проблеми по-късно. Просто няма начин – животът е въртележка. Днес си добре, утре не толкова.
Но сега знаете как да сключите справедлива сделка със Вселената.

Луиз Хей: Когато обичаш себе си, позволяваш на чудесата да се случат в живота ти

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X