Напишете дума/думи за търсене

Как да се откопчим от „гена на съдбата”

Знаете ли, че може да получите от вашите предци, от вашите родители, нещастна, горчива, лоша съдба?

Учените най-накрая видяха връзката между съдбата на родителя и съдбата на децата му. Изследователи потвърдиха, че епигенетичният код, „генът на съдбата“, се предава.
Понякога човек осъзнава с ужас, че повтаря съдбата на роднина или прародител. И нищо не може да се направи по въпроса - самота, бедност, загуба на половинка, лишаване от положение - всичко това се е случило в живота му.
Слава богу, има три защитни правила, които ако бъдат спазвани, има по-малко шансове лошата наследствена съдба да ви застигне.
Започнете с промяна на собствените си навици. Те неусетно засягат живота, трудно се разпознават, но не са чак толкова изнурителни за промяна.

1. Първото нещо е да спрете да съдите този, чиято съдба не искате да повторите. Колкото повече осъждане и спомени има от ваша страна, толкова повече вашето внимание е приковано към този човек.
По този начин вие несъзнателно възприемате неговото поведение, мисли, енергии. Забелязали ли сте, че често ни се случва това, което осъждаме и не харесваме? Поради тази причина. Преместете фокуса си върху собствения си живот.

2. Необходимо е да контролирате емоциите, когато общувате с този човек или когато си помните за него.
Емоциите са жиците, чрез които обменяме енергия. Нещастната и самотна съдба на майка може да бъде осиновена и от дъщери, които са много любвеобилни, твърде привързани към майката. Но това се отнася и до дъщери, които гневно осъждат майката, изпитват омраза, говорят често и емоционално за нейните грехове. Тогава те попадат в същия капан на съдбата: по други причини.

3. Има една поговорка - „Сееш навик, жънеш характер. Посейте характер, пожънете съдбата! " А психиатрите казват: "Характерът е съдба!"
Ако не искате да повтаряте съдбата на родител, започнете, като промените навиците си. Те постепенно влияят на живота ни, трудно се забелязват, но не са толкова изнурителни за промяна.
Баща ви свикнал ли е да пие в петък и да спи до обяд в събота? Не правете това. Имаше ли майка ви навик да обсъжда роднини и да се кара със съседите? Изградете взаимоотношения със съседите и намерете други теми за разговор освен живота на околните.
Предците са живели в бедност, но са спестявали пари и са загубили всичко? Научете се да инвестирате пари правилно и да харчите нормално...

Постепенно ще изграждате личната си съдба, ако систематично използвате тези правила.

Какво казва линията на живота за характера?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X