Напишете дума/думи за търсене

Защо Скорпионите са толкова потайни?

Скорпионите са твърди отвън, но емоционални и топли отвътре.

Необходими са много усилия, за да се пробие черупката им, защото те прикриват и държат под око своите вътрешни чувства и дълбоки тайни.
Трябва да сте много близки до Скорпиона и да му докажете, че сте лоялни към него, преди той да сподели някакви свои тайни с вас.
Заради тяхната лоялност, те са майсторите на пазенето на тайни, особено на своите собствени. Може дори да отнесат тайните си в гроба, преди да споделят нещо дълбоко лично или потайно.
Това е и което затруднява отварянето и споделянето на емоциите им и как се чувстват по отношение на връзка.
Има много причини, поради които Скорпионите са потайни.

1. Страх

Скорпионите са толкова потайни, защото се страхуват от реакциите на другите. Страхът другите да мислят лошо или неположително за техните тайни, кара Скорпионите да не искат да поемат енергията на околните.
Страхът им пречи да разкрият тайни, защото ги отслабва и наранява. Това прави Скорпиона много потаен заради страстта му към хората, които обича. Не е изключено някога да сте обичани от Скорпион, а след това да мразен от него. Това обаче ще се случи само ако нарушите доверието на Скорпиона и го нараните.

2. Самозащита
Скорпионите са толкова потайни, защото ще използват тайни, за да се защитят. След като нанесете щетите, няма да издържите на агресията на Скорпиона. Използването на тайни е неговото оръжие, с което да ви нарани.
Поради състезателния и упорит характер на Скорпиона, когато се превърне в топче негативна енергия, не му пука дали ще нарани чувствата ви. Той ще продължи, докато не „спечели“ спор или битка.
Скорпионите имат силна нужда от контрол в живота си. Това ги кара да се чувстват в безопасност, но и ги показва в лоша светлина - като непосилни и злонамерени.

3. Необходимост да се чувстват в безопасност
Скорпионите често се оказват изправени пред най-лошите преживявания в света. Тези преживявания им правят силно и трайно впечатление, което също предизвиква страха им. Ето защо те винаги се опитват да намерят място или ситуация, в които ще се чувстват в безопасност.
Скорпионите често имат опит с предателство от други хора.
Те поддържат високо вдигнат гарда си, като използват тайни, за да се предпазят. Никой никога не може да ги нарани, ако околните не знаят нищо или какво е най-важно за тях.

4. Информираност
Скорпионите са толкова потайни, защото са наясно със себе си.
Те са много самосъзнателни и знаят своите недостатъци.
Те не искат някой друг да им посочва това и да им помага да ги канализират. С удоволствие ще направят това за всеки друг, освен за себе си. Тяхната поверителност произтича от това, че те не обичат да натоварват другите с техните проблеми.

5. Уязвимост
Скорпионите са толкова потайни, защото се страхуват от уязвимост.
По-малко зрелите Скорпиони смятат, че тяхната уязвимост е тяхната слабост. Те използват своите тайни, за да ги направят по-малко податливи на нараняване.
Въпреки че не обичат да бъдат уязвими, в действителност уязвимостта е това, което кара Скорпиона да процъфтява.

6. Избор
Скорпионите са толкова потайни, защото искат да бъдат такива.


7. Проблеми с доверието
Скорпионите са толкова потайни, защото не им се отдава лесно доверието. Скорпионът обаче е различен от всеки друг приятел, който някога сте имали.
Той се доверява само на най-близките си и скъпи приятели.
Ако имате силна връзка със Скорпион, тя вероятно ще бъде една от най-добрите, които някога сте имали, поради неговата силна, грижовна и любяща природа.
Докато винаги сте честни със Скорпион, той без съмнение ще ви уважава и ще ви бъде лоялен.
Той никога няма да се откаже от обещанието, което е дал, или да разкрие тайна, която сте му доверили.

Мъжът Скорпион - 10 истини

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X