Напишете дума/думи за търсене

Измиването с тази вода прави кожата красива и сияйна

Кожата на лицето изисква специална, деликатна грижа. Затова измиването с чешмяна вода е полезно да се замени с минерална вода.

Тя има положителен ефект върху състоянието на кожата: облекчава възпалението, нормализира кръвообращението и й осигурява
необходимите микроелементи.

Водата изсушава ли кожата ви? Знаете ли, че индексът на влага на дермата пада значително след измиване. Ето защо има всякакви тонери, лосиони, тоници, кремове, за да коригирате ситуацията и да избегнете усещането за стягане на плътта.

Ползите от минералната вода за кожата

Какво причинява стягане на кожата? Чешмяната вода, с която повечето хора се мият, има високо рН. Следователно имаме дразнене, лющене и усещане за опъната кожа. Този проблем може лесно да бъде решен чрез измиване с минерална вода. Стойността на рН на минералната вода е няколко пъти по-ниска. Тя е включена в козметиката и се използва във физиотерапията.

Ефект на минералната вода върху кожата

• положителен ефект върху кръвообращението, равномерен тен
• жизненост и хидратация на кожата
• снабдяване на дермата с важни минерали
• премахване на лющенето и дразненето на кожата.

Знаете ли как да изберете минерална вода за измиване?
• Препоръчително е да купувате вода в стъклен съд
• Ако имате суха или нормална кожа, за сутрешните и вечерните процедури избираме ниска и средно минерализирана вода (концентрацията на соли на 1 литър вода е по-малка от 500 g)
• Ако кожата е мазна, възпалена, изберете вода с висока концентрация на соли (тя ще помогне за облекчаване на дразненето, премахване на лъщенето и намаляване на пъпките).

Преди използване, отворете бутилката и я оставете настрана за половин час, за да излязат газовете.

Налейте минерална вода в спрей и напръскайте лицето си. Може да я замразите във форми и да натривате лицето си с лед. Може да я смесите с билки, които отговарят на типа кожа, и да я използвате като тоник.

Натурални начини за стягане кожата на лицето и на шията

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X