Напишете дума/думи за търсене

5 признака, че си роден ясновидец

Ясновидството всъщност означава ясна визия. Произхожда от френски „clair “ и „voir “. Следователно, тази психическа сила дава способността да се получи информация за обект, човек, местоположение или физическо събитие чрез екстрасензорна перцепсия.
Много вещици, медиуми и магьосници твърдят, че притежават тази сила. В световната история има документирани случаи, в които престъпления са били разследвани с помощта на ясновидство, което е помагало да откриване на улики, за намиране на заподозрените и или за спасяване на жертвите.

Притежавате ли знаците на роден ясновидец екстрасенс?

1. Имахте (или имате) „въображаеми приятели“
Класически случай на роден ясновидец. Човекът има способността да вижда само една част от светлинния спектър. Въпреки това повечето деца изглежда възприемат по-широк спектър от стимули, особено в ранните си години.
В древността се е вярвало, че тези деца имат „дарбата“. Разбира се, в някои случаи родителите се страхували или дори по-лошо, вярвали, че децата им са обсебени.
„Природата“ на въображаемите приятели обаче варира от екстрасензорните стимули от мислите на други хора или дори от общуването с духове и астрални тела.

2. Имате твърде „живи” сънища

Това е може би най-важният показател. Виждали сме тази способност при онези хора, които могат активно да взаимодействат със света на сънищата.
Ярките сънища обикновено означават осъзнати сънища и по-високо възприятие. Колкото по-близо сте до сънищата си, толкова по-широко става вашето психическо възприятие, когато се освободите от астралното си тяло.

3. Често сънуване

Това е обичайният навик на типичен ясновидец. Виждате, че когато сънувате, всъщност получавате умствени образи.
След като „изтеглите“ тези изображения от космическия „облак“, вие ги филтрирате и обработвате чрез собствения си ум и обичайните си модели на мислене. Следователно, сънуването е комбинация от психически образи и личен страх и очаквания.


4. Виждате случайни светкавици, искри и сенки

С други думи, вие виждате следи от психическа дейност, докато поддържате неосвободено състояние на способности. Това обаче може да е първата ви стъпка за разкриване на изцяло нова реалност, в която вие сте много могъща вещица.

5. Може да видите аурата като „дим“ или „светлина“ около човек или животно

Е, това също показва много важна способност на човек да пробие през материалния воал и да „види аурата“ на някого или нещо. Следователно този надарен човек е на ръба да открие, че нещо по-голямо се крие под границите на този физически свят.

Ясновидецът Любомир Алексиев: В България ще се родят хора, които ще спасят света

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X