Напишете дума/думи за търсене

Годишна астрологична прогноза - втора част

Везни

Обща прогноза за 2021: Годината ще бъде положителна и обнадеждаваща. Връзките ви ще бъдат източник на сила. Ще трябва да внимавате за финансовото си състояние.

Вашите връзки, както семейни, така и романтични, ще изиграят решаваща роля в живота ви и ще ви помогнат да плавате през годината. Позицията на Сатурн носи стабилност в личните отношения. Подходящо време е да се свържете отново със стари приятелства и хобита. Като цяло тази година може да се окаже много успешна за вас и пълна с изненади.

Юпитер е в благоприятно положение, така че доходите ви вероятно ще се увеличат. Има шанс да се увеличи текущата ви заплата. Въпреки това може да ви е трудно да спестите пари и да се изкушите да наваксате с материалните притежания. За да запазите здравословното си финансово състояние, опитайте се да намалите разходите за луксозни предмети.

Времето е подходящо за учене, вашите творчески умения също ще получат тласък.
Кариерно ще получите много възможности да блеснете и да преодолеете предизвикателствата от последните години. Вашата работа може да създаде възможности за пътуване до нови места и срещи с нови хора.

Ще се чувствате силно привързани към партньора си, но страстта може да не е много висока. В зависимост от зодията на партньора ви, това може да означава, че отношенията ви ще се подобрят или влошат.
Ще се чувствате мотивирани да работите върху здравето си, за да подобрите външния си вид. Не се натискайте прекалено много и избягвайте драстичните диети.

Най-щастливите месеци: февруари, април, юни и октомври
Съвети за 2021: Бъдете решителни, но не се напъвайте прекалено много, за да постигнете целите. Използвайте добре своите творчески умения.

Скорпион
Цялостна прогноза за 2021: Годината ще се окаже прогресивна и запомняща се, ако държите на своята решителност и спазвате взетите от вас резолюции. Ще се сблъскате с предизвикателства в личния и професионалния си живот.

Хороскопът ви предполага, че тази година трябва да сте дискретни. Ако сте твърде отворени за всичко, което се случва в живота ви, може да застрашите вашето щастие и успех. Така че трябва да поддържате нисък профил тази година относно вашите романтични връзки, работа и финанси. Ще се чувствате енергични, решителни и смели. 2021-ва може да се окаже прогресивна и запомняща се година, ако се придържате към решимостта си да постигнете взетите от вас резолюции.
Ако търсите начини да бъдете по-продуктивни в службата, съветваме ви да работите сами. Не може да избегнете проекти за работа в екип, но работата на изолирано място ще повиши вашата производителност. Ще получите нови възможности на работното място, така че не забравяйте да изберете нещо, което обичате. Тази година е благоприятна за академични среди, усвояване на нови умения и подобряване на вашите знания.
Финансовото ви състояние ще бъде стабилно и може да получите и голям бонус. Ще има много възможности да увеличите печалбите си. Приходите ви ще бъдат стабилни и ще ви осигурят дългосрочна възвръщаемост.
2021 г. ще бъде добър по отношение на вашето здраве. Ще имате добра издръжливост и ще се чувствате във форма. Ще отдадете значение на хранителния си режим. Ще има много събития, които ще ви изтощават, така че трябва да се съсредоточите върху зареждането на енергията си и отпускането.
Най-щастливите месеци: март, май, юли и ноември
Съвети за 2021: Тази година трябва да сте дискретни. Поддържайте нисък профил на вашите романтични връзки, работа и финанси.

Стрелец
Обща прогноза за 2021: Годината ще бъде просперираща, успешна и спокойна. Нещата ще бъдат по-спокойни, което не означава скучни. Работата и семейният ви живот ще бъдат в хармония. Има големи шансове да установите специална връзка с някого.

Годината ще бъде благополучна, успешна и спокойна. Нещата ще станат по-спокойни, което не означава скучни. Ще имате вълнуващ социален живот и може да получите възможност да пътувате. Първото тримесечие на годината ще бъде прекарано в планиране на нещата, а през останалата част от годината ще ги прегледате с упорита работа и решителност.
2021-ва е подходяща за увеличаване на социалния кръг; ще срещнете нови хора и някои от тях може да станат страхотни приятели. Това е годината, в която ще създадете дълбоки връзки.
Ако търсите специални отношения, има голям шанс да намерите този човек през първите няколко месеца на годината. Хората в дългосрочни връзки ще се чувстват стимулирани да направят нещата вълнуващи. Избягвайте его сблъсъци и спорове с партньора си. Работата и семейният ви живот ще бъдат в хармония.
Ще намерите работата си по-интересна и може да намерите възможности за увеличаване на приходите си. Ще участвате в много екипни проекти - бъдете уверени и участвайте активно. Резултатите от бизнеса обаче могат да се забавят. Вашето финансово състояние ще бъде в добра форма. Първите три месеца са подходящи за инвестиции.
Тази година ще постигнете напредък със здравето и фитнеса си. Добрата диета и навиците на съня ще ви накарат да се чувствате по-малко стресирани и емоционално по-стабилни.

Най-щастливите месеци: февруари, април, юли и октомври

Съвети за 2021: Добро време за създаване на дълбоки връзки. Разберете, че спокойствието не означава непременно скука. Фокусирайте се върху удовлетворението, а не върху вълнението.

Козирог
Обща прогноза за 2021: Това ще бъде година на преход. Изпълнението на работата ви ще бъде възнаградено и вие ще се чувствате уверени и личният ви живот също ще бъде щастлив.
2021-ва ще бъде време на преход. Тази година и още няколко години Плутон пребивава в Козирог, което е благословия за хората, принадлежащи към тази зодия. Много възможности ще дойдат по пътя ви. Внимавайте и използвайте интуицията си, за да решите дали да използвате новите възможности, които ви предстоят, защото това, което изберете, ще определи как ще се развие останалата част от годината.

Годината е светла за любовта и връзките. Отношенията ви с партньора ще станат по-силни и между вас ще има много моменти, изпълнени с романтика. Венера украсява зодията ви през месеците ноември, декември и януари, което ги прави идеалното време да се доближите до вашия любим. Също така ще изглеждате по-привлекателни за него.

Марс населява знака ви за около три месеца тази година, което вероятно ще ви накара да се почувствате по-уверени и да разкриете естествените си лидерски качества. Ще бъдете забелязани на работното си място, усилията ви ще бъдат оценени и дори може да получите повишение.
Що се отнася до финансовото ви състояние, годината е благоприятна за обединяване с някого (може да бъде вашият съпруг) и това ще ви помогне да подобрите финансите си.

Областта от живота ви, която се нуждае от вашето внимание тази година, е вашето здраве. Вероятно ще се чувствате стресирани и объркани лесно, което от своя страна може да повлияе на физическото ви здраве. Фокусирайте се върху психичното си здраве. Отделете малко време от всичко и просто се отпуснете, спете добре и поддържайте себе си във форма.

Най-щастливите месеци: януари, май, август и декември

Съвети за 2021: Проследете и използвайте интуицията си, фокусирайте се повече върху психичното си здраве.

Водолей
Цялостна прогноза за 2021: Годината ще бъде много богата за вас, с различни видове преживявания. Ще се свържете интелектуално с партньора си. Кариерата ви изисква отдаденост и упорита работа.

Хороскопът ви показва, че много планети, включително Плутон, Уран, Юпитер и Марс, ще имат голямо влияние върху вашия знак през 2021 година.
Тя е благоприятна по отношение на кариерата и висшето образование. Ако планирате добре и работите усилено, вашата отдаденост ще бъде възнаградена и бъдещата ви кариера ще бъде обещаваща. Фокусирайте се върху уменията си за работа в екип, тъй като това ще ви помогне да откриете нови възможности. Междуличностните отношения на работното място ще се подобрят.

Препоръчително е да бъдете внимателни с парите. Спестете колкото е възможно повече и избягвайте да харчите повече от необходимото.
Благоприятното положение на Уран до май ще засили очарованието ви, така че ще ви е по-лесно да общувате с нови хора и да създавате добри приятели.
Като цяло внимавайте за здравето, диетата и фитнеса си. Тази година ще проучите нови начини да запазите здравето си. Може да опитате медитация за по-спокойно състояние на ума.

Най-щастливите месеци: февруари, април, юни и октомври

Съвети за 2021: Бъдете внимателни с парите си тази година. Използвайте своя чар, за да създадете специални приятели.

Риби
Обща прогноза за 2021: Годината ще даде смесени резултати за вас. Ще откриете нов интерес към работата. Ще имате късмет в любовта, но здравето ви се нуждае от допълнителни грижи.

2021 година ще даде смесени резултати за Рибите. Ако се държите хладнокръвно, нещата ще се получат добре и вашите желания ще бъдат изпълнени. Цялата лудост от последните няколко години вероятно ще се изясни. Тази година ще се почувствате по-улегнали.
Благоприятното положение на Юпитер ще донесе положителни резултати в работата ви. Ще откриете подновен интерес към ежедневните задачи, които по-рано са ви карали да се чувствате отегчени и демотивирани. Ще работите заедно с нови хора и ще научите нови умения, които ще ви накарат да се интересувате. Като цяло кариерата ви ще бъде възходяща. Хората с творчески талант трябва да помислят да печелят допълнителни пари чрез творчески проекти, свързани с изкуство и писане.

Ще планирате добре финансите и инвестициите, които ще ви донесат добри резултати. Може обаче да се наложи да споделите ресурсите си с други. Ако възникне такава ситуация, трябва да направите компромис и да запазите хладнокръвие.

Началото и краят на годината са идеални за забавление с големи групи приятели и съживяване на стари приятелства. Тази година ще се чувствате по-социални от обикновено.
Трябва да внимавате за здравето си, тъй като тази година имунитетът ви може да е малко нисък. Липсата на сън с кара да се чувствате изтощени и слаби. Грижете се за тялото си, спортувайте и се храните правилно.

Най-щастливите месеци: март, май, юли и ноември

Съвети за 2021: Трябва да запазите хладнокръвие, за да преодолеете предизвикателствата и да изпълните всичките си желания тази година.

Годишна астрологична прогноза - първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X