Напишете дума/думи за търсене

Страдате от суха кожа? Имате нужда от този вълшебен серум

Неоспорим факт е, че всички ние се борим да поддържаме кожата си овлажнена през зимата. Както е истина, че глицеринът е естествен омекотител и има охлаждащ ефект върху кожата. Като овлажнител, той привлича кислород в кожата, като по този начин й помага да задържа влагата.
Но най-добре не го прилагайте директно върху нея, а го направете част от този магически серум за лице.

Глицеринът, безцветното и без мирис въглеродно съединение, е точното нещо, за да се сбогувате със сухата кожа през зимата. Когато се смесва с розова вода и лимонов сок, той действа като перфектният овлажнител. Розовата вода съдържа фенилетанол, който действа като естествено стягащо средство и лечител на различни кожни заболявания. Лимоновият сок е идеалното избелващо средство и когато се смеси с глицерин и розова вода, той работи суперефективно.

За да направите тази вълшебна отвара, са ви необходими 20 мл розова вода, 5 капки глицерин и сок от цял лимон. Просто смесете тези три съставки. Може да излеете сместа в малка бутилка и да я съхранявате в хладилник за един месец.

За хора, които имат изключително суха кожа

Ако имате много суха кожа и смятате, че сместа от глицерин, лимон и розова вода не е достатъчна за борба със сухотата, просто добавете и капсула с витамин Е.

Най-доброто за нашата кожа след 45

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X