Напишете дума/думи за търсене

Признаци, че имате дарбата да влияете на други хора

Има хора, чието влияние буквално се усеща във въздуха. Враговете се страхуват от тях, а останалите искат разумен съвет. Такива хора имат дарбата на убеждаване и красноречие.

Признаци на силна човешка енергия
Въпреки че в действителност волята ви е голяма, енергията ви е силна, бихте могли да постигнете много и да направите много добро, ако развиете тази способност и вярвате повече в своя дар.
Тази способност обикновено се проявява спонтанно. По-често - при трудни обстоятелства.

• изведнъж идва дарът на красноречието, въпреки че в ежедневния живот то не е присъщо за вас. Речта тече свободно, тя е цветна и убедителна. Лесно намирате думи, връхлитат в мозъка ви неусетно и ненадейно откъде.

• при общуването с вас хората променят мнението си. Успявате да ги убедите и да промените възгледите им, въпреки че първоначално те не са мислили да се съгласят с вас. Но след разговора ви те приемат вашата гледна точка и се съгласяват с нещо, което първоначално категорично са отхвърлили.

• често ви питат за съвет. Околните търсят мнението ви как да продължат с едно и ли друго нещо от битието си. Изненадани ли сте? Та вие не сте психолог или близък приятел, нито сте мъдрец с бяла брада. Но по някакъв начин хората си мислят, че вие знаете отговорите на въпросите и може да им дадете насока.

• враговете избягват личен контакт с вас, избягвайте открит разговор. Злословят зад гърба ви, клеветят шепнешком, но се страхуват от личен контакт. Ако въпреки това възникне контакт, враждебните хора се "сливат" с масовката, скриват поглед, мърморят нещо неясно.

И тогава ви обвиняват. Казват, че сте ги заплашвали, притискали сте ги, плашили сте ги. Въпреки че това не е, разбира се. Те просто са изплашен и се чувстват несигурни да влязат в контакт с вас. Те наистина мислят, че са смачкани от вашата сила и влияние.

• успявате да организирате действията на хората, да ги обедините и да се настроите на нещо. Околните неусетно ви се подчиняват, дори в детството, когато предлагате някаква съвместна игра. Те го правят с желание и естествено, без сами да го забелязват.

Тези знаци показват силна воля. Способността да бъдеш велик лидер и да управляваш хората, дори извън тяхната воля. Може да вдъхновявате, насочвате, организирате, получавате това, което искате.
Основното нещо е да използвате този подарък за добро. И го развивайте.

Най-важната черта на лидерите

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X