Напишете дума/думи за търсене

Защо хората с тази професия са най-добрите половинки?

От писателите излизат най-добрите партньори. Сериозно.
Хората, които си служат с думите в писмена форма, могат да предложат повече в любовните дела, освен че могат да изразят толкова много емоции със срички върху хартия.

Освен че са интелигентни и емоционално разбиращи, писателите са страхотни спътници в живота.
Влюбването в някого, който може да твори истории и чувства и да ги превръща в писмени шедьоври, ще отвори вашия свят за толкова много неща.
Ето 12 причини, поради които писателите са най-добрите партньори.

Обичат приключенията
Те винаги търсят вдъхновение - във всичко и във всеки момент, във всеки филм, във всяка песен, във всяка книга... Писателят няма нищо против да изскочи от зоната си на комфорт, ако това означава, че ще има история, която да разкаже.

Много са креативни
Писателите имат безкрайно въображение и винаги ще ви изненадат с творчески жестове, може да е любовно писмо, стихотворение или чрез къс разказ, те ще намерят най-добрия начин да се почувствате специални всеки път, което никой друг не може да прави като тях.

Интелигентни са
Писателите са читатели по природа, което означава, че вашите разговори никога няма да бъдат скучни. Те може да водят разговори на разнообразни теми. Пишещите хора изпитват ненаситна жажда за знания. Обичат да учат за всичко и всеки, защото това им помага да пишат по-добре. Това означава, че винаги може да научите нещо ново. Такъм партньор ще ви помогне да разширите ума и речника си.

Страхотни комуникатори са
Писателите знаят точно какво искат да кажат и как да го направят. Те много добре разбират каква е силата на думите. Пишещият човек знае как да управлява комуникацията със своя любим човек, как да го прави щастлив и как да поддържа това щастие.

Не са материалисти
Те разбират, че в живота има нещо повече от материалните неща. Както е известно, трябва да си световноизвестен писател, за да имаш добри доходи, но като цяло писателите не са най-големите „производители” на пари. Те пишат, защото обичат, а не защото трябва. Не се интересуват от това какви материални неща притежава човекът до тях или колко пари печели. С две думи, те очакват да бъдете отговорен възрастен, но ще бъдат с вас заради вас, а не заради имоти и банкови сметки.

Страстни са
Писателите са запалени по работата си, книгите, храната и хората, които обичат. Те са запалени по всичко, което правят. Тяхната страст ще се пренесе във връзката им с вас и в живота, който ще имате заедно. Те не са запалени само по писането, но и по вас.


Ще ви обичат такива, каквито сте
Писателите трябва да чувстват връзка и се грижат повече за нечии качества, отколкото за външния вид. Ако имате до себе си човек, който пише, той ще бъде привлечен по нещо дълбоко във вас, нещо, с което може би не сте наясно, а не толкова по чертите на лицето ви. Писателят ще осъзнае всичките ви недостатъци и несъвършенства, но ще ви обича безусловно.

Обичат дълбоко
Те ще се погрижат никога да не се чувствате необичани. Писането позволява на писателите да изпитват любов и това си личи във всичко, което правят. Човек, който борави добре с думите, има способността да се чувства дълбоко и също така жадува да сподели тези чувства.

Мечтатели са
Писателите имат големи мечти. Всеки от тях мечтае за високи цели като да бъде автор на бестселъри. Страстта на писателя ще вдъхнови и вас да следвате мечтите си.

Романтични са
Писателите са безнадеждни романтици. Те ще пишат за вас по начини, които ще разтопят сърцето ви. Ясно е, че те знаят как да боравят с думите. Писателят ще намери милион изречения, за да изрази колко много го е грижа за вас. Ще получавате любовни писма, любовни бележки не само по специални поводи, но защото обичта извира от него. Връзката ви ще расте и ще процъфтява с всяка романтична среща и всяко стихотворение, което той напише за вас.

Гледат от светлата страна на нещата
Писателите са положителни (в по-голямата си част). Те имат невероятен начин да се справят с лошите ситуации и да гледат от положителните им страни. Хората, които пишат, гледат на живота и събитията от него като на уроци – нерядко вземат нещо не толкова добро от реалността и го превръщат в прекрасна история. Писателят ще ви накара да видите красотата зад грозното и да погледнете на живота от друга гледна точка.

Секси са
Писателите са секси. Точка.
Ако търсите невероятен любовник, писателите са най-добрият ви залог. Не е чудно защо от тях излизат идеалните спътници. Ако се влюбите в писател, ще изпитате приятно интелектуално изтръпване.
Но най-важното е, че ще живеете живот, пълен с истинска романтика.

Зелда Фицджералд - счупената муза

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X