Напишете дума/думи за търсене

Най-токсичният ви зодиакален навик, когато сте във връзка

Въпреки че някои токсични навици във връзката обикновено се считат за нормални, те могат да развалят отношенията ни. Тези токсични навици са отражение на нашата личност и понякога е трудно да се откажем от тях. Идентифицирането и признаването на токсичния ни навик обаче може да бъде добър ледоразбивач.
Вярвате или не, това може да има малко общо с нездравословните навици, свързани със зодията ви. Всеки знак илюстрира различни видове положителни, както и отрицателни навици при отделните хора.

Овен



Овенът може да бъде адски упорит, когато става въпрос да разкрие как се чувства в действителност. Мисли си, че е по-добре да си затваря устата за проблемите, пред които е изправени във връзката. За разлика от това, на което отчаяно се надява - нищо в живота не се решава само по себе си. Ако има проблеми, за тези проблеми трябва да се говори с партньора. Неправилно е да очаквате, че вашата половинка по чудо ще разбере кога нещо не е наред и ще го поправи.


Телец



Телецът не може да се откаже от конкурентната си натура, дори и във връзката. Винаги има мигащо табло, което се прожектира в задната част на съзнанието му. Всеки любезен жест, всяко дребно нещо, направено за неговото щастие, всичко се пише на сметката. Не е нужно обаче да правите това партньора си. Няма нужда от състезание кой е по-добрият човек. И двамата сте заедно в отношенията, не забравяйте това.


Близнаци



Близнаците са доволно несериозни. Те поемат ангажименти искрено, но почти винаги не успяват да ги спазват. По-лошото е, че те някак си измислят такива оправдания, че единственият човек, когото убеждават в „истината”, са самите те. За някого, който има връзка с Близнаци, може да стане малко уморително да бъде разочарован отново и отново. Ще дойде момент, в който половинката им няма да може да им се довери.


Рак



Ракът приема връзката си твърде сериозно. Прекалено рано става много прилепчив. Не може да се отрече фактът, че той е много любвеобилен и грижовен, но понякога неговото прилепване става твърде ограничаващо за другия. И вие, и вашият партньор сте личности. Не бива да сте неразделни. Дайте му малко място да диша или може да го загубите окончателно. Връзката ви може да е легендарна за вас, но това не трябва да е единственото нещо в живота ви.

Лъв



Според Лъвът най-хубавото на този свят е, че той съществува. Притежава усещане за надмощие, което е страхотно качество за лидер, но не толкова за партньор. Като Лъв може да сте свикнали да бъдете този, който ръководи всички наоколо. Но това не е здравословна нагласа за връзка, при която и двамата партньори трябва да са равни. Не предполагайте, че знаете какво е най-доброто за другия и се опитайте да не контролирате живота му. Считайте го за равен и се отнасяйте с него като такъв.

Дева



Девите трудно царуват в своята ревност. Те правят от нищо нещо и това просто влошава връзката. Като Дева трябва да разберете, че не може да поставяте под съмнение всяко движение на партньора си само защото сте несигурни. По-скоро трябва да работите с него и да се опитате да преодолеете несигурността си, което ще ви позволи да поддържате по-здравословни отношения.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X