Напишете дума/думи за търсене

Как да си тръгнем от женен мъж, ако още го обичаме

Чудите ли се как да пуснете женен мъж, някого, в когото сте лудо влюбени, но който ви наранява отново и отново, и отново?

А нескончаемият въпрос, който си задавате - дали чуждото ви момче някога ще напусне жена си и ако не го направи, какво да правите, не ви дава мира, нали?

Но ако знаете предварително как да пуснете женен мъж, това ще ви помогне да направите тази голяма крачка, за да може да бъдете щастливи и да намерите любов отново.

1. Бъдете честни със себе си 

• Той продължава да нарушава обещанията си
• Не е могъл да е там на рождения ти ден
• Не може да ходите навсякъде
• Той поставя семейството си на първо място
• Ти си самотна
• Чувствате се ужасно за себе си

Звучи ли ви някоя от тези причини позната? Предполагам, че имате някаква версия на всяка от тях почти ежедневно, откакто цялото това нещо започна.

Време е да започнете наистина да обръщате внимание на тези мисли, да бъдете истински честни със себе си за бъдещето на връзката ви с този мъж. Да, обичате го, но наистина ли виждате щастие пред себе си?
Направете списък за всички наранявания и неспазени обещания. Виждайки ги на лист хартия, ще ви стане още по-ясно защо трябва да оставите женения си мъж веднъж завинаги.
Бъдете честни със себе си. Време е.

2. Отрежете го
Има само един начин, по който ще успеете да пуснете "своя" мъж. И това е, ако го отрежете напълно.

Блокирайте го във всички социални медии, блокирайте го телефона му, не го допускайте до тялото си. Няма „просто да бъдем приятели“. Нищо.

Да знаеш как да пуснеш женен мъж, включва да бъдеш уверена, че може да направиш това, защото това е ключово за твоето добруване.
Жененият ти мъж няма да иска да те пусне. Защо доброволно би се отказал от със секса и подкрепата, които му давате? Той ще използва всяка възможност, която му се предостави, да се върне с вас. Ако оставите във вратата дори малка пукнатина, той ще я отвори напълно, преди да разберете.


Така че, ако искате да успеете този път да пуснете своя женен мъж, бих ви насърчила да бъдете готови да влезете в режим „без контакт“. И когато го направите, опитайте се да го приемате всеки ден по малко. Не си мислете „никога повече няма да говоря с него“, защото това ще бъде поразително за душевното ви състояние. Просто си помислете - „Днес няма да говоря с него“. Това е по-лесно управляемо за сърдечната ви болка.

3. Опознайте отново себе си
Веднъж бях обвързан със зает мъж. „Разделяше се с половинката си“, но отне почти две години, за да се случи това. И по това време напълно се загубих.
Когато животът ни среща отново (бях влюбена в него в гимназията), бях жена без връзка, живеех в голям град, управлявах собствен бизнес и бях доброволец в няколко благотворителни каузи. Бях здрава и щастлива и изживявах мечтата си.

Не можех да съм по-подготвена за здравословна връзка, така че си мислех, че ще се оправя в очакване той да си тръгне от жена си.

Боже, как грешах!

През следващата година и половина напълно загубих това, което бях. Бях толкова разсеяна от ситуацията, че не можах да се съсредоточа върху фирмата си, здравето ми се поразклати, депресията ме намери и ми се струваше, че животът ми се разпада.

Първото нещо, което направих, когато успях най-накрая да „не контактувам“ с него, беше да си спомня за нещо, което обичах да правя - да пътувам!
Натоварих малко багаж в колата и потеглих към морето, където прекарах няколко дни на вилата на приятели. Приключението занимаваше съзнанието ми и ми помагаше да си спомня каква бях преди. Щастливата, секси, самоуверена жена, която можеше да управлява света.

Опознаването на този мъж ме направи достатъчно силна, за да продължа да „не контактувам“ с него и да започна да изграждам живота
си отново.

4. Прекарвайте време с хора, които ви обичат
Предполагам, че през времето, през което сте били с женения си мъж, сте се отделили до известна степен от тези, които ви обичат.
Времето, което сте прекарали, чакайки близо до телефона си, в случай че вашият човек ви се обади. Времето, през което не сте планирали нещата, свързани с близките си, защото сте искали да сте на разположение, в случай че вашият човек е откраднал малко време за вас. Времето, което не сте прекарали с приятелите си, защото те не са искали да слушат повече за вашия женен тип.

Да знаеш как да пуснеш женен мъж, включва да прекарваш време с хора, които обичаш, колкото е възможно по-често. По този начин не само ще занимавате ума си, така че да не сте обсебени от него, но ще ви помогне отново да докоснете до невероятния човек, който сте.
И вашите приятели ще бъдат толкова развълнувани, че вие сте се изправили отново на крака, че ще се радват да се присъединят към вас във всички онези приключения, които сте готови да предприемете.

5. Вярвайте, че ще обичате отново
Предполагам, че това е най-важното нещо, което ви възпира да не пуснете женения си мъж. Страхът, че ако го направите, никога повече няма да бъдете обичани.

Надявам се, че вече не вярвате, че той е вашата сродна душа - как би истинската ви половинката би ви наранила толкова много? Но той е човек, когото обичате и някого, с когото сте инвестирали много от ценното си време. Идеята да започнете отначало е плашеща.
Това, което мога да ви обещая, е следното - ако останете с женения си мъж, дали настоящият ви живот ще се различава много от бъдещия?

Но ако може да се измъкнете от тази връзка сега, да, ще страдате, ще ви боли, ще останете отново сами, но има шанс да срещнете човек, който да ви обича истински и който е готов да посвети живота си на вас.
Тръгнете си от него рязко, кратко. Подновете връзката си със себе си, с приятелите и семейството си.

Ще обичате отново. Може би дори повече от веднъж. Но пак ще обичате, това ви го обещавам.
И ще живеете щастливо до края на дните си!

Ако е женен, не означаваш нищо

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X