Напишете дума/думи за търсене

Как да избегнем разочарованието на излъганата любовница

За да запазите за по-дълго време очарованието на статута "любовница на женен мъж" и да може да се наслаждавате на забранения, но сладко-горчив плод, трябва да знаете как да реагирате при ключови ситуации.

Неизбежно ще дойде моментът, когато ще чуете откровение ала "Ти си най-хубавото нещо в моя живот", "Мисля, че съм влюбен в теб", "Бих искал да прекарвам повече време в обятията ти, но не мога да зарежа семейството си."

Бъдете сигурна, че той наистина няма да го зареже. Безсмислено е да се надявате, че вълшебството на откраднатите мигове и вашата всеотдайност в секса ще му помогнат да преодолее своята нерешителност и той ще жертва всичко "в името на голямата си любов".

По-реалистично е да се опитате да видите къде са вашите плюсове в тази ситуация и да знаете какво всъщност ви очаква.

Може да ви изглежда съблазнително да имате осигурена редовна доза секс и внимание. Така няма да бъдете обременени от мисълта за ласки, докато продължавате да търсите по-подходящ партньор. Може пък да случите на неангажиран господин.

В замяна на това обаче ще трябва да се научите да не се вкисвате, когато едва поел си въздух от оргазма, той посяга към телефона, за да се обади на благоверната си съпруга, за да нахрани гузната си съвест.

Ако го оставите да завладее мислите ви и дадете свободна изява на забранените си чувствата, твърде вероятно съвсем скоро облаците да замъглят слънцето във вас.

Колкото и да сте влюбени в женен мъж, не градете въздушни кули. Докато лежите отмаляла в прегръдките му и се наслаждавате на блясъка в очите му, няма да ви бъде трудно да си въобразите, че това е истинският живот. Пфу, тотална илюзия! Дори в крайна сметка да успеете да го спечелите за себе си, не проваляйте тези откраднати мигове с мечти за всекидневие с него. То все някога ще изсивее.

Вие не сте Пенелопа, а той не е Одисей. Ако имате уговорка с него, а той се бави цял час, не стойте вкъщи като кукувица. Обадете се на приятели и излезте от дома си. Ако все пак решите да останете вкъщи, поглезете се я с маска, я с любимо ястие, я с филмова класика. Дайте му да разбере, че смисълът на живота ви не е да го чакате.

Не се страхувайте да вокализирате желанията си. Искайте да ви носи цветя, да ви се обажда по-често по телефона. Накарайте го да показва, че има мисъл за вас.

Не правете сцени и не изпадайте в истерии. Не го питайте дали прави секс с жена си. Не се обаждайте нощем у тях. Не настоявайте да ходите в ресторант, където може да се натъкнете на негови познати. Не се появявайте в офиса му. Не се опитвайте да го изнудвате. Бъдете дискретна и класна. Не сваляйте нивото си. Изисквайте същото и от него.

И задължително бъдете естествена. Няма голяма полза от преиграване. Не печелите нищо от това, че винаги демонстрирате добро настроение.

Не се правете на сексробиня, която винаги е на разположение. Не пропадайте в клишето, че всяка "забранена“ връзка живее от необуздана страст. Махайте от време на време бронята си на богиня, показвайте, че сте обикновена жена и като всяко живо същество имате своите болки, тревоги и страхове. Защото, ако той се влюби в жената, за която се представяте, много жестоко ще ви съди за всяка грешка, която  допускате.

Преди обаче да се впуснете в авантюра с ангажиран мъж, помислете дали може да понесете горчилката, празните обещания, разочарованията, самотните празници. Преди да заобичате женен мъж, обичайте себе си. Защото няма нищо по-привлекателно от една уверена в себе си жена.

Нова мода: сексробиня

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X