Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите приложения за лек спорт вкъщи

Кризата от COVID-19 промени много навици на всички нива в живота ни. Едно от нещата, които със сигурност е различно днес, е, че много хора пренесоха фитнестренировките си у дома. Това е прекрасно, защото означава, че по-трудно ще ни домързи да отидем до фитнеса, няма да е изобщо скъпо и като цяло куп оправдания да не спортуваме отпадат. Още повече, че вече има толкова добри приложения, които ни помагат с домашния спорт, че той се превръща от задължение в огромно ежедневно удоволствие.

Ето кои са едни от най-сполучливите приложения за спорт.

All Out Studio Workout App

Ако обичате тренировките вкъщи, с това приложение ще получите безкраен набор от упражнения плюс популярни програми от световноизвестни издания за здраве и добра форма. Изтеглете го и ще имате достъп до стотици тренировки на всяко ниво на умения, насочени към всеки мускул в тялото ви, от топ сертифицирани треньори.

Aaptiv Workout App

Изтеглете Aaptiv, направете бърз тест за целите си и започвайте. Приложението ще ви очарова с тренировки, които да правите на любимата си кардио машина, у дома на постелка за йога или навън. С какво това приложение превъзхожда много други? То съчетава аудио реплики от инструктори и лични треньори с песни, които обичате – и изобщо не става дума за скучни, омръзнали на всички ни парчета. Това прави тренировките още по-забавни, а мотивацията се вдига веднага.

Jillian Michaels My Fitness Workout App

Приложението My Fitness на Jillian Michaels предлага безплатни 7-минутни тренировки както за начинаещи, така и за напреднали. Можете да изберете към коя зона да се насочите, от корема до краката, гърба и дупето. Ако закупите Premium версията, ще имате достъп до тренировки за 10, 20, 30 и 45 минути. Страхотно е, че можете да програмирате приложението да включва каквото оборудване имате у дома, а също така можете да включите свои собствени плейлисти и да използвате функцията Beat Sync, за да настроите ритъма на музиката според темпото на вашата тренировка.

Down Dog Workout App

Ако искате да тренирате у дома, може да го направите и с това приложение. Изобщо няма да съжалявате за избора! Down Dog има хиляди уникални последователности на йога на всички нива. Насочете се към приложението и можете да избирате между различни стилове йога (възстановителна, ин, ян, хатха и др.). Можете дори да зададете колко дълго искате да протече тренировката, да диктувате върху кои части на тялото искате да се фокусирате и да решите дължината на Савасана (знаете, онзи релаксиращ момент в края на класа, когато лежите и само релаксирате). За да станете член и да получите пълен достъп до приложението, това ще ви струва $7,99 на месец или $49,99 на година. Много по-евтино, отколкото да се отбивате в местното йога студио два пъти седмично.

Кои са опасните приложения за вашия смартфон

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X