Напишете дума/думи за търсене

4 фрази, които блокират енергията на изобилието

Често възприемаме изобилието като нещо свързано с богатството, материалното благосъстояние. Но тази концепция всъщност е много по-широка. Изобилието пропива живота ни с просперитет във финансова (няма как без него), в лична, във физиологична и в психична сфера. Умът може да си представи изобилието като поток, който ни предоставя помощ в различни ситуации.
Но пък речта засяга живота ни повече, отколкото си мислим. И думите, които се изговарят, могат да имат благоприятен ефект върху събитията или могат спокойно да създадат допълнителни трудности.

Ето четири често срещани фрази, които ни пречат да се „свържем“ с потока от изобилие от енергия.

1. "Ще опитам"

Анализирайте колко често казвате тази фраза в различни ситуации? Например поканени сте на празник и казвате в отговор: „Ще се опитам да дойда“, знаейки добре, че изобщо няма да правите това. Тази автоматична форма на отговор на искане или покана насочва към вас енергията на неучастие, невъзможност за контакт с нещо, както и с изобилието.

Разединението е мощна енергия, която влияе на всичко, което се случва в живота. Всичко във Вселената е енергия. И когато кажете: „Ще се опитам“, без да искате да поемате допълнителни рискове, вие обричате шансовете си за успех.

2. "Няма за какво да ми благодариш"
Знаете ли как да реагирате правилно, когато искрено ви благодарят за нещо? Когато подценявате, омаловажавате това, което сте направили, такъв отговор пада като въображаем колапс във вашия енергиен поток и пречи на нормалното му движение. Фразата „Няма нужда да ми благодариш“ ви кара да се откажете от положителната енергия, която отсрещният ви дава. В края на краищата вие сами твърдите, че не я заслужавате. Вместо това кажете: „Моля“, „Благодаря за добрите думи“ или нещо подобно.

3. "Не е честно"
Използваме тази фраза под формата на реакция на това, което се случва в живота ни. Тези думи съдържат цял комплекс от емоции: негодувание, объркване, безсилие. Работите усърдно, за да постигнете това, което искате, и по пътя към целта със сигурност ще има както успех, така и провал. Имаме нужда и от първото, и от второто, за да се поучим от грешките си. И реагирайки на глас с думи като „Това не е честно“, вие само привличате негативно внимание и негативна енергия към себе си. Успешните хора, стремящи се към изобилие, не използват такива формулировки.

Животът е несправедлив в много отношения, но той трябва да бъде приет. А успехът се кове именно в трудности и конфронтация. Спокойното отношение към поражението, способността да се правят изводи, способността да се търсят нови решения ще донесе много по-практическа полза от оплакванията и оплакванията под формата на фразата „Не е честно“.

4. "По-добре би било да направя иначе"
Такава фраза е буквално наситена с енергията на съжалението. Символизира вътрешна задънена улица, безсилие и незнание накъде да вървим нататък. Постоянно прилагайки тази формулировка, вие привличате всичко със знака минус в живота си. Фразата буквално източва енергия и не позволява контрол върху събитията. Това не ви дава да разпознавате потенциалните възможности, тъй като вие чрез нея постоянно се обръщате назад, повтаряйки грешката или неуспеха си отново и отново. Движението трябва да бъде само напред и това, което се случи вчера, нека остане там.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X