Напишете дума/думи за търсене

мазнина

;
7 причини, заради които тлъстинките на корема не искат да изчезнат

7 причини, заради които тлъстинките на корема не искат да изчезнат

Може да мечтаете за съвсем плосък корем, но коремната мазнина в малки количества е здравословна. Тя защитава стомаха, червата и другите вътрешни органи

Трикове, с които правим храната по-здравословна

Трикове, с които правим храната по-здравословна

Искате ли да се научите да приготвяте по-здравословни версии на любимите си рецепти, без да губите от вкуса? При много от тях това е напълно възможно. Ето няколко съвета

"Разкрасителни" навици, които разширяват порите на лицето

"Разкрасителни" навици, които разширяват порите на лицето

Излишната мазнина, мъртвите кожни клетки, мръсотията и бактериите могат да запушат порите и да ги уголемят. Грижата за лицето е от решаващо значение, но не се вманиачавайте

Рецепти с кръстоцветни зеленчуци

Рецепти с кръстоцветни зеленчуци

Зеле с кимион 15 мин/ 4 порции Разрежете на 4 - 6 части 1 малка зелка и бланширайте в кипяща подсолена вода за 3 мин. Залейте със студена вода, отстранете кочана и нарежете

Как да избираме правилно месо

Как да избираме правилно месо

Изборът на качествено месо, съответстващо на ястието, което искате да приготвите, е цяла наука. И ако за някои месото на щанда изглежда еднакво, опитните кулинари умеят не само с един поглед да

Минипалачинки с бял шоколад

Минипалачинки с бял шоколад

богато на калций лесно 30 мин 8 порции За една порция: 350 ккал мазнини 12 г холестерол 60 мг въглехидрати 17 г протеини 3,9 г фибри 0,5 г необходими продукти: 2 яйца 1 ванилия 1/2 ч.ч

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът е една от най-старите подправки, появил се първо в Близкия Изток и източните средиземноморски острови. Използван е в Египет още преди 3500 години

Как да пържим здравословно картофи (+рецепти)

Как да пържим здравословно картофи (+рецепти)

Защо пържените картофи са вредни? Те съдържат аминокиселината аспаргин, която при висока температура (над 190 градуса), при каквато се случва пърженето, се превръща в акриламид

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Уокът е куполовиден тиган, който обикновено се използва за готвене на китайска кухня и стир фрай (бързо пържене). Той изисква по-малко мазнина и разпределя топлината равномерно

Неустоими рецепти за топли салати

Неустоими рецепти за топли салати

С телешко по азиатски 20 мин/ 1 порция Нарежете 1 домат на полукръгчета и 1/2 глава лук на тънки сламки. Задушете леко в растителна мазнина и 1 ч.л. соев сос няколко печурки на едро

X