Напишете дума/думи за търсене

телешко

;
Испанската кухня – микс от вкусното на гърците и римляните (+рецепта)

Испанската кухня – микс от вкусното на гърците и римляните (+рецепта)

Невероятният гастрономичен калейдоскоп, който представлява испанската кухня, е амалгама от кулинарните предпочитания на финикийци, гърци, римляни, картагенци и араби.

Как да сготвим перфектните пържоли

Как да сготвим перфектните пържоли

По пощата на сп. "Рецепти за здраве"  долетя въпрос как се приготвят перфектните пържоли. Дори да постите сега, запазете си тази статия, ще ви е от полза винаги,

Вталени като японки само за 10 дни

Вталени като японки само за 10 дни

Японската диета пренастройва обмяната на веществата така, че организмът да изхвърли излишното и да слабее лесно и бързо. За тези 10 дни обаче не бива да се употребява захар, сол, алкохол,

Пълнена франзела

Пълнена франзела

Необходими продукти: 1 франзела 400 г телешка кайма 1 глава лук на ситно 1 скилидка счукан чесън 1 ч.л. риган 2-3 печурки на ситно 2 с.л. зехтин сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне: 1.

Телешко филе, пълнено със спанак и маслини

Телешко филе, пълнено със спанак и маслини

Необходими продукти: 900г телешко филе черен пипер 6 с.л. босилеково песто 50 г сушени домати в зехтин, на ситно 50 г микс от маслини, на ситно 25 г лешници 50 г печурки, на филийки 2 с.л. зехтин 2 с.

Телешко с бадеми

Телешко с бадеми

необходими продукти: 400 г телешко филе 1 с.л. соев сос 1 ч.л. захар 1 чл. зехтин 1 ч.л. царевично брашно 1 с.л. олио 1 глава лук на кубчета 1 счукана скилидка чесън 1 бр.

Телешко задушено с мащерка

Телешко задушено с мащерка

Необходими продукти: 2 суп. лъжици олио, килограм телешко, нарязано на кубчета, 2 чаени лъжички сушен риган или мащерка, 3-4 средно големи моркова, нарязани на кръгчета, 4 стръка целина,

Телешка яхния с вино

Телешка яхния с вино

необходими продукти: 800 г телешки врат на хапки 4 с.л. олио 2 с.л. масло 2 стръка мащерка 2 стръка риган 1 стрък розмарин 1 дафинов лист 500 мл червено вино 500 г гъби на резенчета 200 г обелени

Задушено телешко

Задушено телешко

Необходими продукти: 600 г телешка плешка 4 с.л. олио 1 глава лук на едро 1 ч.л. смлян кимион 1 ч.ч. червено вино 1 ч.л. червен пипер сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне: 1.

Задушено с карамелен сос

Задушено с карамелен сос

Необходими продукти: 700 г. телешко месо, 600 г. дюли, 2-3 глави лук, половин чаена чаша олио, супена лъжица брашно, супена лъжица доматено пюре, чаена чаша захар, червен пипер, сол.

X