Напишете дума/думи за търсене

шиш

;
Грешки при печенето на шишчета

Грешки при печенето на шишчета

Качеството на шишчето се влияе от фактори като марината, вида на месото и виртуозността на барбекю майстора. Кои са най-честите грешки, които се допускат при приготвянето на шашчета? 1

Как да чистим съдовете без битова химия

Как да чистим съдовете без битова химия

Продължаваме нашата поредица със съвети за по-здравословно и по-вкусно приготвяне на ястия. Може да изпращате въпроси до нашите консултанти на editors@mila.bg или на страницата ни във Facebook

Автентичните кебапчета

Автентичните кебапчета

Всеки знае какво е кебапчето. Или не? Оригинално кебапчетата се състоят от късчета мляно месо - в България сме свикнали това да са говеждо и свинско, докато в Турция и Босна ги готвят от агнешко месо

Защо е добре да слагаме лед върху кюфтетата

Защо е добре да слагаме лед върху кюфтетата

Едва ли има много хора, които не обичат скара. Тя е добре дошла и в топло, и в студено време. Добре охладена бира в компанията на вкусни кюфтенца и верни приятели. Мммм, вкусно, нали?

Лисабон - атлантическото бижу на Европа

Лисабон - атлантическото бижу на Европа

Лисабон работи здраво, за да подкрепи израстващия домашен бизнес и да привлече новаторски предприемачи от цял свят. Това е един град, който още стъпва на крака след кризата в Еврозоната,

Сочни пилешки шишчета с куркума

Сочни пилешки шишчета с куркума

Необходими продукти: 1 1/2 с.л. соев сос 1 1/2 ч.л. мед 1 ч.л. куркума 2 счукани скилидки чесън 1 с.л. олио 700 г пилешко филе на късчета 1 1/3 ч.ч. ориз 6 стръка зелен лук на ситно 1 ч.ч.

Шишарки в коледния декор (галерия)

Шишарки в коледния декор (галерия)

Те са благодатен материал, защото се обработват лесно и само с няколко от тях е възможно да се създадат красиви композиции. Освен това може да се използват като декор по различно време на годината.

Манчев и Шишков тръгват по дирите на най-добрата българска рецепта. Наградата е 10 хиляди!

Манчев и Шишков тръгват по дирите на най-добрата българска рецепта. Наградата е 10 хиляди!

20 септември, тиха софийска уличка. В модерен и уютен ресторант шеф Манчев и шеф Шишков посрещат гости с типично българска закуска. Всъщност сервираната храна изглежда по-скоро като гурме фантазия в

История на бакшиша

История на бакшиша

Българите не обичаме да даваме бакшиш. Вярваме, че след като сме си платили сметката, която и без това винаги ни се вижда голяма, изобщо не може и дума да става да оставим още пари отгоре.

Да подготвим дома за Коледа

Да подготвим дома за Коледа

Остава по-малко от месец до Коледа, което означава, че е време да се погрижите за празничната атмосфера вкъщи. Предлагаме ви полезни и лесни съвети, които ще ви помогнат да създадете уютно настроение

X