Напишете дума/думи за търсене

шиш

;
Защо американците се разпознават веднага

Защо американците се разпознават веднага

От обувките, които носят, до силата на гласа, когато говорят, е лесно да забележите американец „в дивата природа". Американците нерядко получават лоша оценка за своите навици при пътуване

Автентичните кебапчета

Автентичните кебапчета

Всеки знае какво е кебапчето. Или не? Оригинално кебапчетата се състоят от късчета мляно месо - в България сме свикнали това да са говеждо и свинско, докато в Турция и Босна ги готвят от агнешко месо

Луис и шишарката

Луис и шишарката

Докато растем, придобиваме независимост. В рамките на няколко месеца след раждането си успяваме да пълзим, десет години по-късно може сами да отидем на определени места

Грешки при печенето на шишчета

Грешки при печенето на шишчета

Качеството на шишчето се влияе от фактори като марината, вида на месото и виртуозността на барбекю майстора. Кои са най-честите грешки, които се допускат при приготвянето на шашчета? 1

Как да чистим съдовете без битова химия

Как да чистим съдовете без битова химия

Продължаваме нашата поредица със съвети за по-здравословно и по-вкусно приготвяне на ястия. Може да изпращате въпроси до нашите консултанти на [email protected] или на страницата ни във Facebook

Защо е добре да слагаме лед върху кюфтетата

Защо е добре да слагаме лед върху кюфтетата

Едва ли има много хора, които не обичат скара. Тя е добре дошла и в топло, и в студено време. Добре охладена бира в компанията на вкусни кюфтенца и верни приятели. Мммм, вкусно, нали?

Лисабон - атлантическото бижу на Европа

Лисабон - атлантическото бижу на Европа

Лисабон работи здраво, за да подкрепи израстващия домашен бизнес и да привлече новаторски предприемачи от цял свят. Това е един град, който още стъпва на крака след кризата в Еврозоната,

Шишарки в коледния декор (галерия)

Шишарки в коледния декор (галерия)

Те са благодатен материал, защото се обработват лесно и само с няколко от тях е възможно да се създадат красиви композиции. Освен това може да се използват като декор по различно време на годината.

Манчев и Шишков тръгват по дирите на най-добрата българска рецепта. Наградата е 10 хиляди!

Манчев и Шишков тръгват по дирите на най-добрата българска рецепта. Наградата е 10 хиляди!

20 септември, тиха софийска уличка. В модерен и уютен ресторант шеф Манчев и шеф Шишков посрещат гости с типично българска закуска. Всъщност сервираната храна изглежда по-скоро като гурме фантазия в

История на бакшиша

История на бакшиша

Българите не обичаме да даваме бакшиш. Вярваме, че след като сме си платили сметката, която и без това винаги ни се вижда голяма, изобщо не може и дума да става да оставим още пари отгоре.

X