Напишете дума/думи за търсене

сирене

;
Рецепти за нетрадиционни сандвичи

Рецепти за нетрадиционни сандвичи

С гъби 25 мин/ 4 порции Настържете 300 г кашкавал. Загрейте фурната на 180°C. Нарежете на тънко 500 г печурки, поръсете ги с 1 с.л. зехтин, 1 с.л. розмарин

Спаначена пица

Спаначена пица

богато на витамин А лесно 8 порции 40 мин За една порция: 204 ккал мазнини 10 г холестерол 14 мг въглехидрати 22 г протеини 8 г фибри 3,7 г необходими продукти: няколко филии типов хляб 300 г

18 вкусни закуски

18 вкусни закуски

Всяко едно от тези предложения съдържа по-малко от 200 калории, а в същото време е микс от протеини, здравословни мазнини и енергизиращи въглехидрати. 1. Малка шепа от пикантни бадеми

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - трета част

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - трета част

Сякаш най-големият проблем на днешния ден е липсата на достатъчно времеви ресурси за всичко, което искаме и трябва да свършим. Все бързаме за някъде, все закъсняваме, все изпускаме срокове

Яйчено руло с топено сирене

Яйчено руло с топено сирене

Необходими продукти: 4 яйца 1 с.л. масло сол и пипер на вкус 50 г топено сирене Начин на приготвяне: 1. Разбийте яйцата добре, добавете сол и пипер според предпочитанията си и разбъркайте. 2

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Имаме удоволствието да разговаряме с Едгар Бурс - най-популярния майстор-готвач в Холандия. Неотдавна той беше в България, за да покаже различни техники за приготвяне на телешки специалитети

Грузинската кухня – най-добрите кулинарни традиции на Азия и Черноморието (+рецепти)

Грузинската кухня – най-добрите кулинарни традиции на Азия и Черноморието (+рецепти)

Грузия не е просто красива страна, известна с интересни забележителности, но и с невероятната си кухня. Според една от тамошните легенди, когато Господ раздавал земя на хората

Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Много голяма част от продуктите запазват или губят своите качества според начина, по който ги съхраняваме. Затова прочетете внимателно тези съвети за съхраняване на продуктите и ги запомнете

Тофу - символът на полезната храна (+рецепта)

Тофу - символът на полезната храна (+рецепта)

Сиренето тофу се прави от соеви зърна. Цветът му е белезникав, с жълт отенък или леко сивкав. Консистенцията му е като на желе, но и достатъчно еластична, за да се реже на парчета

Пътеводител за синьото сирене

Пътеводител за синьото сирене

Синьото е екзотичен цвят за храна, но кой не знае за синьото сирене. Всъщност то не е само един вид – кажи-речи всяка страна в Западна Европа си има своята гордост, пронизана с благородна плесен

X