Напишете дума/думи за търсене

сирене

;
Морковена салата с шамфъстък и сирене

Морковена салата с шамфъстък и сирене

богато на витамин А лесно 6 порции 20 мин за 1 порция 73 ккал мазнини 5,4 г въглехидрати 6,3 г фибри 1,4 г протеини 0,8 г необходими продукти: 1 ч.л. кимион на зърна 2 с.л. лимонов сок 2 с.л

Как да режем сирената за възможно най-добър вкус

Как да режем сирената за възможно най-добър вкус

Експерти от американския Институт за домакинство разкриха как да режем правилно сирената според текстурата и формата им, за да запазим максимално добрия вкус, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА

Шоколадов чийзкейк

Шоколадов чийзкейк

богато на витамин А лесно 15 мин + охлаждане 12 порции За една порция: 278 ккал мазнини 18,2 г холестерол 64 мг въглехидрати 25 г протеини 4,8 г фибри 0,

Що е то ДИП (+рецепти)

Що е то ДИП (+рецепти)

Ето още един вид ястие, което все по-често намира място на трапезата ни. Думата идва от английското dip, което означава „топвам”. Винаги сме имали в традиционната ни кухня сосове и разядки,

Страхил Иванов: Всеки може да изглежда добре с готвена храна и без лишения

Страхил Иванов: Всеки може да изглежда добре с готвена храна и без лишения

Интернет пространството е пълно с хора с перфектни фигури, които се снимат само до плодове и зеленчуци. Човек започва да се чуди може ли да изглежда добре, ако се храни с готвени ястия,

Моцарелата - италиански дар за небцето (+рецепта за домашна моцарела)

Моцарелата - италиански дар за небцето (+рецепта за домашна моцарела)

Истинската моцарела се прави от биволско мляко и има порцеланово бял цвят. Вътрешността й е еластична и пастообразна, с дъх на сметана. Произхожда от местността на Неапол.

Малките тайни на диетолозите

Малките тайни на диетолозите

Всеки може да отслабне и да се храни здравословно, но има някои тънкости, които трябва да се спазват. Не са много, не са и сложни. Диетолозите проговарят за своите тайни,

Салата от леща с моркови и сирене

Салата от леща с моркови и сирене

необходими продукти: 2 с.л. зехтин 1 с.л. кимион на семена 500 г моркова 1 с.л. мед 250 г леща от консерва 1 глава червен лук на ситно сокът на 1/2 лимон 1 шепа мента 85 г натрошено фета сирене начин

д-р Митко Ригов: Яжте плодове между храненията

д-р Митко Ригов: Яжте плодове между храненията

Доктор Ригов е диетолог в Медицинския център по лечебно хранене и здравословна редукция на теглото към УМБАЛ „Александровска”и препоръчва леки ястия и много ходене Не го влекат тортите и

Храни, които бъкат от токсини

Храни, които бъкат от токсини

Всеки от нас си има любима храна, с която трудно би се разделил, ако някой му наложи запор за консумирането й. За съжаление някои от най-вкусните неща доста често са и най-вредни за здравето ни.

X