Напишете дума/думи за търсене

Какво означава, когато сънуваме котки?

Всички бозайници сънуват. Сънищата обикновено се случват по време на REM фазата на съня, когато мозъкът е особено активен. Тази фаза се повтаря на всеки 90 минути, около 25 процента от времето, докато спим.
Ако се събудим по време на тази фаза, ще ни бъде по-лесно да запомним съдържанието на сънищата си. Но нашите сънища винаги означават нещо. Понякога не толкова, че предсказват нещо, а че са свързани с настоящия ни живот, стремежи и идентичност и т.н.

Най-добрият начин да тълкуваме съня е като идентифицираме как сме се чувствали в него и как може да го свържем с определени аспекти на нашата реалност.

Изключително често хората сънуват животни, особено котки. В света на сънищата котките представляват различни неща. Те могат да означават фантазия и ирационалност, но също така независимост, пари, съблазън.
Ао сънувате, че просто виждате котка, това е свързано с предателства. Ако котката, която сънувате е черна, може да означава, че трябва да внимавате, тъй като в живота ви може да има зли хора, за които най-вероятно не сте наясно.

Сънуването на котки също символизира непознатото. Включва онези области от живота ви, които все още не сте проучили. Това може да е знак, че трябва да оставите страха и несигурността си зад гърба си и да започнете да вземате решения.

Сънищата, свързани с котки, зависят от вида котка и от това какво прави тя или вие насън. Всички те имат различни значения.

Различни цветове котки

Бяла котка

Този цвят символизира автентичност, чистота и вътрешен мир. Ако сънувате бяла котка, това може да означава, че трябва да започнете да търсите мир и спокойствие в живота си.


Сива котка
Сънуването на сиви котки може да означава, че се чувствате щастливо уредени и стабилни. Сивото е цвят, който също показва отговорност.

Огромна котка
Когато сънувате изключително големи котки, те могат да символизират излишък от нещо в живота ви. Може би е време да станете по-балансирани и да се отървете от някое прекомерно поведение.

Мъртва котка
Смъртта на всичко в света на сънищата символизира скрития свят и тъмнината, която предхожда вашето духовно прераждане.
Освен това сънуването на котки често символизира независимост и икономичност. Следователно, ако котките са мъртви в съня ви, това може да предполага лош финансов момент или ниво на независимост.

Котенца
Сънуването за котенца често ви изпълва с радост. Значението на тези сънища е свързано със същата емоция. Може би имате нужда от малко искра в живота си или дори от някаква привързаност (не непременно от човек).

Този сън може да се случи, когато преживявате лоши времена или когато сте далеч от близките си и копнеете за тяхната привързаност. Това е вид сън, който ви насърчава да мислите за хората в живота си.

Домашна котка
Този сън символизира независимост и самостоятелност в живота ви.

Бясна котка
Сънуването на бесни котки символизира бурна връзка, която ви измъчва.

Дива котка
Ако котката, която се появява в сънищата ви, е дива, това означава, че вашата независимост често се превръща в агресивност.

Какво се случва в съня?
В зависимост от вашите действия или действията на котката в съня ви, смисълът варира.

Галите котка
Това означава, че човекът, когото обичате, не заслужава вашата любов. Има и друго значение: скоро ще получите значителна сума пари.
Ако котката мърка, докато я галите, това може да означава взаимна любов.

Снимате котка
Сънуването, че заснемате котка, може да бъде предупреждение да не бъдете прекалено импулсивни.

Убивате котка
Ако сънувате, че убивате котка, означава, че ще прекратите опасна връзка.

Ухапва ви котка
Да сънуваш как котка те ухапва, символизира увлечение, което не искаш, но то все пак ще се случи.

Не забравяйте, че независимо дали сънувате котки или други животни, е много вероятно тези сънища да са свързани с конкретна ситуация в настоящия ви живот или с вашите спомени. Защото в края на деня умът винаги работи с познати елементи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X