Напишете дума/думи за търсене

Идеи за подаръци, които носят уют

Защо да чакаме Коледа, за да си подарим малко уют? На себе си или на близък човек. Хладните дни са тук, оставаме си по-често у дома и е време да си създадем хюга атмосфера. Ето няколко идеи за целта. Разбира се, може да ги ползвате за вдъхновение за коледния шопинг. Защото колкото по-рано започнете, толкова по-малко стрес ще имате покрай празниците.

Ароматен дифузер

Целта на този малък и симпатичен уред е да ароматизира, но в същото време той овлажнява приятно сухия въздух вкъщи и благодарение на лечебните свойства на етеричните масла, които се ползват за него, е в състояние да облекчава състояния като кашлица, настинка, тъга и тревога.

Ако човекът, на когото подарявате, вече си има дифузер, никога няма да му е излишно да му купите хубави, качествени масла за него.

Голямо плетено хюга одеяло

Тези одеяла станаха много популярни през последните години и това не е случайно. Те са изключително топли и в същото време създават елегантно и топло излъчване на стаята. Може да потърсите такова в групите на майки с деца с увреждания. Така хем ще имате страхотен подарък за себе си или за любим човек, хем ще подарите на някого надежда и грижа.

Цветарник от макраме

Може да го купите, а можете и сами да го направите. В интернет е пълно с видеа и обяснения как само с няколко възела може да си направите красив цветарник от макраме. Ще имате не само подарък, но и време да сътворите нещо със собствените си ръце, което винаги действа релаксиращо.

Лампички

Те създават приказен уют по всяко време на годината. Може да ги окачите над спалнята си, на прозореца, от единия до другия край на стаята, в коридора, дори в банята, ако са подходящи за там.

Голяма плетена кашпа

Цветята са задължителни за топлия, уютен дом. Купете им красива кашпа и веднага се превръщат в притегалетен акцент в интериора. Тези плетени кошове служат и за други неща, не само за цветя – да слагате вестници, книги, зарядни или играчки. Не са излишни в нито една къща.

Дрешка за чаша или за книга

За да ни е наистина топло през зимата, трябва да ни е топло и на окото. Облечете чашата си за чай в плетен пуловер и прегърнете книгата в ръчно изработена дрешка. Тези неща са дребни, но създават толкова настроение! Подарете го на себе си и на хората, които обичате!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X