Напишете дума/думи за търсене

Кои са вредните секспози за мъжа?

Някои креватни еквилибристики могат да увредят пениса, особено когато движенията са енергични или направо извън контрол.
Един еректирал фалос е с по-висок риск от нараняване, когато мъжът се опитва да изпълнява определени сексуални пози.

1. Жената отгоре
При тази поза има повишен риск от загуба на контрол върху движенията и пенисът може лесно да се нарани. Рискът се увеличава, ако има висока степен на възбуда от страна на мъжа.

Ако се пробва да извърши интензивно проникване, може случайно да излезе от влагалището и да удари члена си в перинеума или срамната симфиза (Хрущялна става, която се намира съединява лявата и дясната горна част на срамните кости).

Когато жената е отгоре, може да навреди с теглото си на пениса. Това заедно с движенията може да доведе до нараняване и дори до фрактура на члена.

2. Кучешката
Известна още като „задна прашка” (мъжът, прониква отзад, докато жената е на „четири крака”). Тази поза не е само рискована, но тя води до най-сериозните наранявания.

Докато мисионерската е с малък рисков фактор. Ако все пак сте върли фенове на кучешката поза, накарайте партньорът ви да държи здраво бедрата ви. Така има по-добър контрол над движенията.

Имате предвид обаче, че почти всяка секспоза може да доведе до нараняване на пениса, ако проникващите движения са твърде енергични. По-лесно е да загубите контрол, когато движенията са с по-висока скорост. Това често води до нараняване на пениса, макар че може да има такива последствия и от груба манипулация, както и когато мъжът се обръща в леглото си по време на сън, докато има ерекция.


Какво да направи мъжът, ако се нарани
Трябва да отиде в спешното веднага след като се нарани.
Трите симптома, които пациентите най-често споменават, когато потърсят лекарска помощ, са:

1. Пукане или звук от фрактура
2. Загуба на ерекция
3. Силна болка

Мъжът може да изпита неспособност за уриниране и кървене, ако е наранил и уретрата.
Помнете, че не е добра идея да се самолекувате или да игнорирате болката. Имайте предвид, че проблемът може лесно да се влоши, ако го неглижирате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X