Напишете дума/думи за търсене

11 неща, за които мъжете мислят, докато правят секс отзад

Много хора обичат секса в кучешкия му стил, известен още като задна прашка.
Той е забавен, защото стимулира толкова много области и също така придава допълнителна палавост на ласките.

Но това не е най-елегантната сексуална поза.
Много дами възприемат задната прашка като противоречива, защото това е позиция, в която мъжът не трябва да гледа лицето на жената.
Това създава прекъсване на връзката между двамата партньори и позволява на всеки от тях да си представи, че прави секс с някой друг, ако реши да го направи.
Ако ви е любопитно какво си мислят мъжете по време на секса в тази поза, продължете да четете.

1. Визията за случващото се е всепоглъщаща
Мислят за сексуалния акт, който се случва върху пениса им и какво виждат пред себе си.

2. Те искат позицията да е интимна
Когато правят секс в кучешки стил, на господата им се ще жената да възприемат акта като наистина интимен. Не искат тя да мисли, че само защото правят любов в тази конкретна позиция, те не са с нея, не са фокусирани върху нея и че не искат тя да си прекарва добре.

3. Контактът с очите е важен
Обикновено нежно (или понякога агресивно, в зависимост от партньорката) мъжете хващат косата й и обръщат главата й към тях, за да могат да я видят и тя да ги види. Дори ако свържат погледите си само за няколко секунди. Това дава свързване на двамата.

4. Понякога това е странна гледка
Не са изключени мисли като: „Дупето й изглежда някак странно”, „Това хемороид ли е?“, „Не знаех, че има толкова много целулит”...

5. Това е неудобна поза
Най-вероятно понякога им се ще да имат наколенки, когато практикуват задна прашка.

6. Става за гледане на телевизия
Това би бил чудесен начин за гледане на Netflix.


7. Перверзиите лъсват
„Леле. Тя наистина, наистина обича да й скубят косата. Чудя се дали това е част от много, много по-голям проблем“. Не е изключено такава мисъл да се прокрадне през главата на мъжа.

8. Да продължи дълго не е възможно
Като нищо през ума на любовника ви може да преминава радостната мисъл, че ви е докарал поне до клиторен оргазъм, преди да му обърнете гръб в тази поза. Всеизвестно е, че господата свършат твърде бързо на задна прашка.

9. Това не е за хора със слаби сърца
Трябва добра спортна форма, за да насмогнете на темпото и да не ви въртят капачките на коленете. „Може би трябва да преминем към мързелив секс” би била мисъл, чудесна за ситуацията.

10. Движенията са особени
„Иска ми се тя просто да спре да се движи. Колко пъти би ме настъпила, ако танцувахме? Може би, ако я хвана по-силно за бедрата. Да. Това може и да свърши работа“.

11. Въображението се развихря
Тази поза дава възможност да пуснете на воля визуалната си фантазия. „От този ъгъл кръстът, бедрата и дупето й изглеждат като еректирал пенис, а гръбначният й стълб е като вена по средата му. Това не ме прави гей, нали?“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X