Напишете дума/думи за търсене

10 неща, които всяка жена заслужава да получи от един мъж

В живота се задоволяваме с толкова посредствени неща, защото са удобни и лесни. Едно нещо, което никога не трябва да бъде посредствено, това са любовта и връзките.
Любовта трябва да бъде невероятна, умопомрачителна, променяща живота и прекрасна.

Кои са 10-те неща, които всяка жена заслужава да получи от мъж, с когото ще има трайна връзка?

1. Повлиява на живота ви
Що се отнася до любовта, не трябва да се задоволявате с нищо, освен с най-доброто. Вие заслужавате някого, който ще остави отпечатък в живота ви, някой, който ще ви покаже, че го е грижа за вас.

Има разлика между това да кажеш на някого, че го обожаваш, и да му покажеш. Бъдете с човека, който ще направи всичко, за да ви покаже, че му пука.

2. Липсвате му, когато не е с вас
Трябва да сте с мъж, който мисли за вас, когато не сте заедно, и отброява часовете, докато не ви види отново. Бъдете с мъжа, който винаги полага усилия да бъде с вас.

3. Отнася се правилно с вас
Човекът до вас трябва да ви третира като кралица, защото знае, че сте именно такава за него. Вие имате значение за него и той ви напомня това всеки ден.

4. Предизвиква ви
Заслужавате някого, който ще се изправи срещу вас, когато не е съгласен с вас. Той ви дава своето честно мнение и ви предизвиква да направите същото. Бъдете с някого, когото намирате за невероятно интересен.


5. Желае ви
Заслужавате такава страст, която постоянно казва: „Не мога да спра да мисля за теб и трябва да те имам точно сега“. Трябва да сте с някого, който винаги ви кара да се чувствате желани.
Трябва да бъдеш с някого, който ви целува всяка сутрин и ви гледа с любов и топлина в очите му. Бъдете с някого, който обича да ви доставя удоволствие и винаги се грижи да сте физически удовлетворени.

6. Прави ви част от живота си
Той няма търпение да ви запознае със семейството си, приятелите и колегите си. Цени мнението на важните хора в живота си и иска да се срещнете с всички тях.

7. Грижи се за вас
Заслужавате мъж, който помни специалните поводи и достойни за отбелязване моменти. Заслужавате някого, който ви носи цветя и шоколад без повод. Бъдете с някого, който е мил, защото това прави един мъж, достоен да е ваша половинка до края на дните ви.

8. Прави планове
Вие заслужавате някого, който обича да планира, защото знае, че това носи радост в живота ви. Трябва да излизате с някого, който ви напомня, че сте специален и полага усилия да ви направи щастливи.

9. Романтиката не му е чужда
Заслужавате човек, който знае, че кавалерството не е мъртво. Той отваря врати за вас, изтегля стола ви и ви ухажва. Заслужавате някого, който ви държи за ръката. Мъж, който върви до вас и се гордее, че имате връзка. Заслужавате да бъдете с някого, който знае, че е късметлия да е ваш партньор. Бъдете с някого, който вярва в романтиката.

10. Прави ви по-добри
Той извлича най-доброто от вас и обича да ви има в живота си. Заслужавате някого, който прави всичко възможно, за да се усмихвате повече. Вие сте достойни за мъж, който сбъдва мечтите ви. Заслужавате приказка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X