Напишете дума/думи за търсене

Фразата, от която 90% от мъжете се плашат

Дали има една такава фраза? Думи, които карат всички мъже на Земята да настръхват? Я да видим! "Мило искам да поговорим"... "Бебче, напълняла ли съм?"... "А ти знаеш ли какъв ден е днес?"... Всички тези изречения ги карат да ни мразят. Но не, няма една фраза, която всички те да мразят еднакво. Има обаче чувство, което всички те мразят еднакво. И това е чувството за неспокойствие, за някаква тревога. Чувство, което ние, жените, еднакво силно умеем да им вменяваме.

Така че няма една омразна фраза, но има десетки фрази, които предизвикват у нашите половинки едно и също чувсто на дискомфорт.

Някои жени го правят, за да си доказват любовта им, други се тресат от някаква ревност, трети просто скучаят и разбивайки летаргията на мъжа си, будят усещането си, че са живи. 

Да видим, как звучи неспокойствието?

Мило, нещо не ми харесваш...

Слънце, за какво си мислиш?... Ама сигурен ли си?

Злато, не ме гледаш като преди...

Бубе, лъжеш ме. Гледаш ме в очите и ме лъжеш!

Коте, защо не искаш да прекарваме повече време заедно?

Цуци, какво правим?! Усещам, че връзката ни цикли...

Пупи, самотно ми е.

Любовче, ако се разделим, ти ще си имаш ли друга?

Знаете ли, скъпи момичета? Ако се разделите, той ще си има друга, няма защо да го питате. Това само го дразни и му разнищва спокойствието. Вие също ще си имате друг. Ако съществува реален проблем във връзка ви, си струва да говорите за него. Но често ние си търсим проблемите, защото когато отсрещната страна ни отговори, получаваме наново сигнал, че сме обичани и желани. Получаваме гаранция, че... упс, забравете за гаранции! Такива има само в магазините за бяла и черна техника. Гаранции в любовта няма и е по-добре да си живеете живота, да се любувате на любовта и да не мислите много-много. С мислене разваляте всичко. 

Фразата, от която 90% от мъжете се плашат, не е една, но винаги води към едно: "Пак трябва да я успокоявам". Струва си да смените тази плоча, така всички ще живеете по-леко и добре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X