Напишете дума/думи за търсене

Съветите на 30-годишните жени към тези на 20

10 години не са голяма разлика, но са видими във всеки аспект, ако говорим за две различни поколения. Жените на 20 си мислят, че знаят всичко. Жените на 30 вече са започнали да се съмняват в повечето неща. На жените на 30 много им се ще да върнат времето назад с една декада и да кажат на своето 20-годишно Аз какво не бива да пропуска да направи. Huffington Post предлага 12 съвета, които ще направят от младото настояще по-зряло бъдеще.

1. Отървете се от навика да се сравнявате и да робувате на чуждото мнение. Колкото по-рано приемете себе си и своите недостатъци, толкова по-щастливо ще живеете. В това се включва и носенето на тесни, прилепнали дънки. Спестете си мъките и се обличайте в нещо удобно и приятно за носене.

2. Не съдете жените по-възрастни от вас. И вие рано или късно ще станете родител, домакиня и ще работите, за да издържате семейството. Времето си минава и рано или късно и вас ще ви застигнат отговорностите на зрялата жена.

3. Научете се да пестите. Ще бъдете благодарни на себе си след време, ако заделяте някой лев от доходите си за „тежки времена“.

4. Ако все пак харчите наляво и надясно, правете го умно и инвестирайте в преживявания, които ще помните. Пътуванията и прекараното време с родители и приятели са незаменими.

5. Не пренебрегвайте темата за бременността. Може на 20-години да пращате плановете за бебе далеч в бъдещето, но това не означава, че не трябва да сте информирани и да се грижите за редовната си менструация и хормонален баланс.

6. Кръгът ви на приятели рязко ще се стесни, но това не трябва да ви притеснява. Това е напълно естествено и не трябва да изпадате в отчаяние, че ще загубите контакт с някоя приятелка. Понякога няколкото човека, които се задържат до вас, са тези, с които ще израснете и създадете трайна връзка.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X