Напишете дума/думи за търсене

Защо мъжете не трябва да се женят за по-богати, по-възрастни и по-високи от тях жени

Към половината от възрастта на мъжа се прибавя числото седем и се получават годините на перфектната изгора СНИМКА: Pixabay

Американски учени препотвърдиха формулата за възрастта на идеалната партньорка на мъжа, изведена още през 1901 година от Макс О'Рел, пише в. "Метро".

Тогава той написа в книгата си "Нейно Кралско Височество жената", че идеалната разлика се изчислява по следния начин. Към половината от възрастта на мъжа се прибавя числото седем и се получават годините на перфектната изгора. Тя може да бъде идеалната брачна партньорка.

Въпреки че формулата е изведена преди повече от век, тя все още е валидна, коментират днешни спецове-сватовници.

Мъжете имат тенденция да си избират за партньорки доста по-млади жени, пише таблоидът. Потвърждават го ВИП двойките Доналд и Мелания Тръмп, Джордж Клуни и съпругата му Амал, Оливие Саркози и Мери Кейт Олсен. Леонардо ди Каприо почти безотказно търси връзки с дами, с 25 години по-млади от него.

Правилата често са създавани, за да бъдат нарушавани, но все пак формулата "половинка плюс седем" е един добър старт и ориентир както за мъжа, така и за жената, пише в. "Метро". Но таблоидът припомня и още една препоръка на О'Рел - мъжете трябва да избягват да се женят за по-богати, по възрастни и по-високи от тях жени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X