Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Дева – месец на реализъм, практичност, отговорност и подреденост

На 23 август Слънцето навлиза в знак Дева и ще остане в неговите покои до 23 септември.

След вихрушката от енергия и приповдигнато настроение в знак Лъв е време да се подредим, съберем и стъпим на земята. Глифът на Девата представлява девица, държаща пшеничен клас, което символизира продуктивната природа на знака. Трудът за Девата е солта на земята. Знакът е земен и подвижен. Под негово управление е шести дом от астрологичното колело, който се свързва с дисциплината, отговорността, перфекционизма, чистотата, хигиената, чувството ни за отговорност, дълг и задължение. Той е инструментът, който превръща ресурсите от първия земен знак Телец в успех и просперитет по третия земен знак Козирог. Между тях е работливата и послушна Дева, която има волята да превръща казусите в решения и детайлите в продукт.

Собствениците на Луна или Слънце в Дева са онези скромни и трудолюбиви хора, които отговорно изпълняват всяка задача с търпение и отдаденост. Не се плашат от работа, детайли и изисквания. Сякаш така е редно. Те с лекота ще кажат, че това им е работата и ще продължат да подреждат ангажиментите си в перфектно създаден график. Подредеността и стремежът към перфекционизъм е тяхна запазена марка. Добре се чувстват да работят по правила и са хора, на които може да разчитате.

Отлично работят с документи и са отговорни за тяхното управление и съхранение. Сръчни и умни са и имат умения да работят в сферата на финансите, счетоводството, администрацията, математиката, химията, медицината, козметиката, чистотата и хигиената. Умеят да създават процедури и правила. Виждат добре структурата и могат отлично да организират хора и процеси. Един от техните уроци е да се научат да се доверяват на околните. Отдадени са в това, което правят, но понякога изпадат в детайли и стават дребнави.

Предстои месец с повече реализъм, практичност, отговорност и подреденост.


Между 5 и 10 септември Слънцето ще има приятелски разговор с планетата Уран. Това ще ни донесе нови идеи и планове за тяхното осъществяване. Очаквайте яснота по текущи проекти и нови възможности в плановете.

Между 12 и 18 септември Нептун ще влезе в открит спор със Слънцето. В тези дни Меркурий ще е ретрограден. Използвайте времето за любими занимания. Избягвайте взимане на важни решения и не пренебрегвайте интуицията си.

Между 14 и 20 септември Плутон безусловно ще подкрепя Слънцето и ще му дава мъдри съвети. Това ще ни даде сили и мотивация да подредим делата си по приоритет ида отстраним
ненужните занимания и излишните ангажименти.

Разходката на Слънцето в знак Дева ще донесе щастие и успех в делата на всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. На тях светилото ще раздава блага, добро настроение и възможности.

Подкрепа ще усетят и родените с асцендент Дева и Риби.
Лъвовете могат спокойно да продължат делата си. За тях периодът ще донесе резултати от започнатите дела.
Везните могат да очакват нови възможности, които добре трябва да обмислят и подредят по приоритет.

От Овните и Водолеите ще се изисква единствено спазване на сроковете и поетите ангажименти. Бъдете отговорни към задачи си и не се притеснявайте излишно.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Близнаци, Стрелец и Риби. Те трябва да си позволят оттегляне от активния живот, срещи с позитивни хора и любими занимания.
Бъдете здрави!

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X