Напишете дума/думи за търсене

Възможно ли е да срещнем точния човек в неподходящото време?

Вярно ли е, че може да срещнем точния човек в неподходящото време? Има ли моменти в живота ни, когато поради различни обстоятелства трябва да се откажем от предполагаема „сродна душа“?

Мнозина са се озовавали в този вид емоционална ситуация. Те могат да открият, че точно когато са се установили в семейния живот, се появява някой нов, който напълно променя представите им за това, което наистина искат. Или току-що са прекратили травматична връзка и все още не са готови да се впуснат в нова, без значение колко обещаващ изглежда новопристигналият в живота им човек.

Този тип ситуации може да са ви познати. Онези, в които в крайна сметка казвате „правилният човек, грешният момент“, но дали това наистина е било така?

Обикновено, ако идеалният човек се появи в неподходящия момент, той всъщност не е бил перфектният за вас.

Правилният човек, грешен момент: клише или реалност?
Писателят Андре Жиде каза, че хората не могат да открият нови океани, освен ако нямат смелостта да изгубят от поглед брега. Същото се случва и с любовта. Никога няма да имате пълноценна, удовлетворяваща и щастлива връзка, ако не сте достатъчно смели. Това често означава да поемате рискове и да правите компромиси.

Понякога, дори след като сте започнали връзка по прост, магически и спонтанен начин с някого, идва момент, когато, за да я запазите, трябва да оставите нещо зад гърба си. Трябва да се адаптирате към множество обстоятелства, за да поддържате отношенията, в които вярвате, любовта, която желаете толкова много и която си струва.

Точните хора са вечни
През повечето време (ако не през цялото време) любовта на живота ви се появява в най-малко очаквания момент. Понякога се появява, когато сте в сериозна връзка. Или може да се появи, когато сте заети с други планове, като нова работа. Явява се, когато страдате от разбито сърце.

Ако правилният човек наистина пристигне, нито един момент няма да е грешен, защото и двамата ще направите тази любов възможна. Истинските любови са вечни. Няма значение как са опаковани, как пристигат и при какви обстоятелства, накрая двойката ще се изправи пред всички трудности, за да направи възможно това, което за други може да е невъзможно.

Ако дадете повече стойност на грешния момент, то отсрещният не е бил подходящ за вас

Ако някой ви каже, че сте се появили в живота му в неподходящия момент, бъдете предпазливи. Ако затвори вратата пред вас, казвайки, че е обвързан с друг партньор или има различни планове и няма място за вас в неговия сложен живот, продължете напред. Обърнете страницата, тъй като вашите приоритети са различни.


Това е така, защото когато срещнете правилния човек, времето не съществува и влизането ви в живота му ще промени всичко. Никой не пуска това, което наистина обича, и ако обичта е достатъчно дълбока, няма грешни моменти. Старите ви приоритети се размиват и създавате нови, в които вие сте на първо място.

Бъдете смели. Не позволявайте на любовта да си отиде поради страх или нерешителност.

Не позволявайте на съжалението да разяде това, което можеше да бъде
Може би правилният човек се е появил в неподходящия момент. Има моменти, когато не се чувствате емоционално или психически подготвени да се справите с определени ситуации. Може да е, защото сте били много млади и не сте знаели как да се справите с родителите си, които са се противопоставяли на връзката ви.

Или може би току-що сте излезли от бурни романтични отношения. Такива, които са оставили дълбоки трески в сърцето ти. Ако някой специален се появи по средата на този вид лечебен процес, може би просто не сте били готови. Били сте сковани от страх, нерешителност, а може би и съжаление.

Любовта обаче често изисква смелост и усилия. Никой никога не може да знае на 100 процента дали една връзка ще се получи. Въпреки това е по-добре да сте опитали, отколкото да направите крачка назад и завинаги да съжалявате за това, което не сте направили.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X