Напишете дума/думи за търсене

Защо толкова много хора се женят за половинки, с които не са сексуално съвместими

Гледали ли сте сериала на Netflix, наречен Sex Life? Майка от предградието се опитва да се задоволи с живот, който й носи стабилност и комфорт след години на дива, страстна лудост.
Откривате ли се в това описание?

Защо да трябва спрете да следвате страстта си?
Какво лошо има в това да включите това в живота си? Защо чувстваме, че не може да имаме любов, семейство и стабилност, без да елиминираме извратената страст, която някога ни се е случвала?

Някои индивиди имат по няколко различни сексуални партньори в рамките на седмица. Когато обаче стигнат до момент, в който почувстват, че е време да създават семейство, те вместо да изберат жена или мъж, подобни на тези, които ги привличат, те търсят напълно различен тип.

Две години, да речем, по-късно те се чувстват измамени и нещастни.

Явно първоначалната им логика е била, че някой, който е добър за забавление, може да не е добър за дългосрочна връзка.
Но да тръгнат в напълно противоположната посока на това, което ги вълнува, е рецепта за катастрофа.

Има средно положение
Може да намерите хора, които споделят начина ви на мислене. Те са готови да се установят и искат да споделят живота си с най-добрия си приятел.

Бъдете честни със себе си и потенциалните си партньори
Идеално е да влезете във връзка, в която се мотивирате взаимно да бъдете по-добри. Не е реалистично да очаквате от себе си изведнъж да станете различен човек.

Почитайте мястото, откъдето сте дошли, като същевременно следите къде отивате.

Ако обичате нощните клубове, няма нищо лошо да си вземете детегледачка от време на време и да танцувате цяла нощ с партньора си.

Много от нас искат комфорта и безопасността на една дългосрочна връзка, като същевременно искат да запазят вълнението от младостта си.

Партньорите могат да поддържат страстта си, полагайки усилия. Понякога всичко, което е необходимо, е да опитат нови неща заедно, да напуснат зоната си на комфорт и да споделят желанията и страховете си.


Опитайте нови неща заедно
Може би вече сте се обвързали с някого и сексуалните ви желания не са напълно удовлетворени. Има лек за това!

Напишете списък с неща, които бихте искали да опитате заедно. Не е задължително всички да са сексуални.

Опитайте се да измислите поне по 10 и да ги одобрите от партньора си. Напишете всеки един на малко листче и ги поставете в буркан.

Веднъж на седмица или веднъж на две седмици затворете очи и вземете едно от буркана. Рутината може да бъде успокояваща, но също така може да доведе до скука. Имаме нужда от сигурност, но имаме нужда и от вълнението и адреналиновия прилив на несигурността.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X