Напишете дума/думи за търсене

Защо хората от зодия Рак са най-добри в леглото?

Хората, родени между 21 юни и 23 юли и известен също като Лунни деца, имат склонността да бъдат най-необикновено внимателните любовници сред зодиакалните знаци.
Техните личностни черти ги правят мили и внимателни, което върви ръка за ръка с тяхната грижовна природа. Зодия Рак също е изключително романтична – когато нейните представители не са дистанцирани и мрачни.

За разлика от някои зодиакални знаци, които се фокусират предимно върху физическите аспекти на секса, Ракът иска сексуално изживяване, което е интимно и нежно. За Рака е необходима дълбока емоционална връзка.

Това не означава обаче, че Ракът е скучен.
Всъщност експериментирането и отвореното съзнание са само две качества, които правят Рака отличен любовник.

1. Ракът обича ролевите игри
Може би това се дължи на тяхната склонност към промяна, но Раците обичат ролевите игри, стига да са наистина интензивни. Те предпочитат робските сценарии и предпочитат да бъдат подчинени.

Обикновено е добре да бъдете малко злобни и дори агресивни към Рака по време на играта, но е важно първо да установите основните правила.

Въпреки това, дори в играта господар/роб, Лунните деца трябва да знаят, че са обичани и ценени. Те се нуждаят от постоянно успокоение и ако не го получат, вероятно ще отклонят вниманието си от забавата между чаршафите, докато не го намерят.

2. Ракът предпочита нестандартни сексуални пози
Хората от тази зодия са привлечени от секспози, които повечето хора намират за направо неудобни.

3. Мъжете Рак обичат гърдите
Този воден знак е известен с това, че е изключително привлечен от гърдите.
Мъжете Рак са направо лунатици по темата, докато жените Раци обичат да привличат вниманието към деколтето си с дръзко изрязани блузи, палави сутиени или липсата на такива изобщо.

Плътта на гърдите им (не толкова зърната) е особено чувствителна към стимулация с пръсти и език. Мъжете Рак обичат да насочват вниманието към тази област от анатомията си и често бръснат гърдите си, за да повишат своята чувствителност и видимост за околните.


4. Ракът смята стомаха за ерогенна зона
Друга от ерогенните зони за този слънчев знак е коремът.
Много мъже Рак се възбуждат само от леко гъделичкане по корема.

5. Ракът е невероятно убедителен и съблазнителен
Раците понякога са известни като лошите момчета и момичета на зодиака. Цялото възпитание и акцент върху огнището и дома засилва тяхната привлекателност в спалнята.
Ракът вероятно може да даде доста убедителен аргумент защо е добра идея да имате афера с него, дори ако сте напълно щастливи с половинката си. Може наистина да се окажете, че сериозно обмисляте предложението му, ако случайно се поддадете на неговия чар.

Въпреки това този модел на поведение може да има повече общо с несигурността на Раците и по-малко с действителното им желание.

Как да правим страхотен секс с Рак
За да задържите Рака в своето легло, важно е той постоянно да бъде уверен, че е оценен. Партньор, който постоянно го критикува или укорява, има добри шансове да прогони Рака от своята спалня в нечия друга.

Поради своята неуловима природа, Ракът невинаги ще изрази вербално своите сексуални желания пред партньорите си.
Да знаете какво възбужда Рака, може да е донякъде мистерия, но ще си прекарате страхотно, опитвайки се да разберете. И без съмнение ще бъдете възнаградени с грижовен и успокояващ любовник в замяна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X