Напишете дума/думи за търсене

Видове сутиени, които са безопасни за здравето

Почти 80% от жените носят грешен размер сутиен според проучване от 2008 г.

Този тип бельо е създадено за подкрепа и за естетика, но някои модели са по-подходящи от други в зависимост от размера на гърдите, облеклото и грижата за вашето здраве.

Mila.bg ви предлага този списък, за да ви помогне да направите най-добрия избор, когато купувате сутиен.

Сутиени, закриващи и поддържащи целите гърди

Препоръчваме този сутиен за ежедневна, удобна употреба. Това е един от най-добрите модели, защото покриват цялата гърда. Държи бюста ви в хубава и естествена форма и му осигурява допълнителна подкрепа по всяко време.

Сутиени с предно закопчаване

Ако сте малко отегчени от ежедневния сутиен, опитайте сутиен с предно закопчаване. Той е също толкова удобен, колкото и другите.

Спортни сутиени

Движението на гърдите по време на тренировка може да предизвика дискомфорт и раздразнение на кожата, защото гърдите не са свикнали да имат такава високо интензивно движение. Ето защо препоръчваме да носите спортен сутиен, когато правите упражнения и спортувате. Имайте предвид, че размерът на този сутеин се различава от ежедневния.

Racerback сутиени за по-модерен вид

Ако търсите нещо по-модно, потърсете сутиен за „състезатели“. Презрамките преминават на гърба във V-образна форма. Този модел може да бъде носен от дами с големи гърди.

Сутиени за повдигане

Те са с твърда чашка, която затваря пространството между гърдите и ги избутва нагоре, придавайки по-обемна визия.

Сутиени без презрамки

Съгласете се, че не е много естетско да се подават презрамките на сутиени от роклята ви с голи рамене. Това облекло изисква сутиен без презрамки. Този тип сутиен е снабден с долна лента, която поддържа гърдите. Този тип сутиен е по-подходящ за малки и средни гърди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X