Напишете дума/думи за търсене

Наръчник за мъже, които обичат да докосват женските гърди

Безспорен е фактът, че мъжете са привлечени от дамския бюст изначално. Въпреки че някои от тях предпочитат и дупетата, женските гърди са издигнати в култ.

Те искат да ги гледат, да ги докосват, да ги смучат.

Но колкото и страхотни да са гърдите както за „играещия” с тях, така и за притежателката им, понякога жените наистина искат да имат ръководство за потребителя, за да могат да научат момчетата как да боравят с циците им по правилния начин.

Какво трябва да знаят мъжете, когато докосват женските гърди?

1. Уверете се, че въпросната жена харесва да смучат или да си играят с гърдите

Някои жени наистина нямат чувствителни зърна, така че не се разстройвайте, ако те не стенат. Други пък откровено не харесват усещането, когато любовниците им си играят със зърната им.

2. Помогнете й да се отпусне първо с нежен масаж на врата и раменете

Особено ако тя има големи гърди, масажът на гърба и масажът на раменете е чудесна предигра към флирта с гърдите. Гърдите могат да бъдат много тежки, а това означава, че някои жени могат да получат болки в гърба.
Ако искате тя да се отпусне, прелюдията към масажа на гърба с любовната игра може да ви помогне.

3. Размерът на гърдите няма нищо общо с женското удоволствие

Размерът на бюста на жената не влияе върху това колко чувствителни са гърдите или зърната й. Има дами с по-скромни гърди, които наистина предпочитат да им смучат циците повече, отколкото да получават орална любов.

4. Обърнете внимание на начина, по който тя се докосва

Ако тя се опитва да ви съблазни и ако гали гърдите си, има вероятност тя да иска да си поиграете с тях. Вероятно тя иска и да ги смучете.

5. Не се ограничавайте само до зърната

В зависимост от жената цялата област около гърдите й може да бъде доста чувствителна. Не се фокусирайте само върху зърната, не игнорирайте останалата част от доста голяма ерогенна зона.

6. Не ставайте агресивни, освен ако тя не ви помоли

Не си мислете, че жената иска да създадете вакуумно уплътнение на зърната й. Твърде агресивното сукане често просто прави цялото преживяване болезнено.

7. Не хапете зърната и гърдите й, освен ако тя не ви каже, че е окей с това

Както бе споменато по-горе, женските гърди се различават по чувствителност. Някои жени харесват да ги гризкат леко, други обичат да ги хапят, а трети и дума не дават да се издума за това.
Ако не сте сигурни колко груби или нежни трябва да бъдете, попитайте я.

8. Не се фокусирайте твърде много върху това дали зърната са щръкнали или не

Зърната имат собствен разум. Ако ги смучете и те не щръкнат, моля, не си мислете, че тя не се забавлява.
Една жена наистина не може да контролира какво правят зърната й. Подобно на пениса, те невинаги правят това, което "трябва" да правят, когато трябва да го направят.

9. Не се страхувайте от малко кърма

Имайте предвид, че ако сучете гърдите достатъчно често и енергично, има шанс да прокапят капки кърма. Това важи както за жени, които са имали деца, така и за жени, които не са имали.

10. Не се чудете дали вършите добра работа или не

Повечето жени обичат, когато мъжът, с когото са, се вълнува от любовната игра - смученето и докосването на гърдите са част от нея. Това ни показва, че се грижите за нас по възможно най-страхотния начин.

Не се притеснявайте дали го правите достатъчно добре или не. Ако сте спазили тези съвети и тя все още е възбудена и изглежда се наслаждава, има шанс да си прекарва отлично.

9 странни факта за женското тяло

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X