Напишете дума/думи за търсене

76% от жените са най-привлечени от този неочакван тип мъж

Има много фактори, които играят роля в привличането между мъжете и жените.
Ако приказките са ни научили на нещо, то е, че прекрасната, дългокоса и прекалено женствена принцеса, заседнала в замък, няма търпение да дойде моментът, в който едър, жилав и силен принц ще я спаси от злата вещица и ще я отведе далеч.
Ще живеят дълго и щастливо - мъжественият едър мъж и неговата изящна женствена дама.

Съжалявам, че пукам балона ви, момичета, но приказките са лъжи.

Кога за последен път сте имали достатъчно дълга коса, за да виси от кула, за да вкарате мъж в спалнята си? А някога целували ли сте жаба, която се превръща в рицар в блестящи доспехи? Ако е така, тогава страхотно! Но може би трябва да спрете халюциногенните лекарства.
Дали жените са привлечени от женствени мъже или едри момчета?

Въпреки това, на което са ни научили историите, филмите, романите и дори музиката, не всички жени искат да бъдат отнесени от вихъра на някой прекалено мъжествен тип, който се взира безстрашно в лицето на опасността и се присмива на мисълта, че е победен.

Всъщност мъжествените пичове в реалния свят не печелят толкова точки, колкото биха искали с дамите.

Сайтът за запознанства Elite Singles прави проучване, за да види точно какъв тип мъже и жени са най-желани от представителите на срещуположния пол.
Според него 76% от женствените жени са най-привлечени от женствени мъже.

Разбира се, супергероите са страхотни на теория, но дори този чорапогащник, с който Супермен се кичи под пелерината си, все още не е достатъчно женствен, за да накарат обичащите женственост дами да припаднат по тях.

Може би жените вече не се чувстват така, сякаш имат нужда да бъдат спасени или защитени, защото, честно казано, може да го направим сами.

Когато става въпрос както за мъже, така и за жени, които се идентифицират като по-мъжествени, те също избират да се придържат към своя тип хора.

Петдесет и девет процента от мъжете, които смятат себе си за "мъжествени" по природа, са установили, че са привлечени от онези жени, които се идентифицират по същия начин. От тези самоопределили се мъжкарани, 68% от тях казват, че когато става въпрос за привличане, половата идентичност е голяма част от уравнението.

Ръководителят на изследването д-р Уибке Неберич посочва, че когато става въпрос за взаимоотношения, има две теории. Първата е „птичите пера се събират заедно“, а тази, която чуваме дори по-често от това, е, че „противоположностите се привличат“.

Въпреки това д-р Неберич отбелязва, че "перушините" имат по-добър шанс да поддържат по-дълготрайни връзки, защото е "по-реалистично".

„Здравословната връзка е от полза от това, че хората са разбиращи и подкрепящи: мъже и жени с подобни личности обикновено си пасват по-добре, тъй като имат сходни нужди, съществуват в сравним емоционален свят и възприемат нещата по подобен начин, което помага за избягване на конфликти“, казва д-р Неберич.

Да, но без конфликти и спорове, няма секс за сдобряване, а някои хора ще попитат къде е забавлението в това.

Но в същото време, кой иска мъжествен пич за половинка, когато женственото аз на жените ги кара да копнеят за женствен мъж?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X